• Ik heb de repeater Dymond WR03 op het stopcontact aangesloten, met de draad verbonden aan mijn laptop. De drie lampjes branden, mijn laptop ziet de repeater maar het ingeven van 192.168.10.1 geeft aan dat de website niet geopend kan worden. Heb toen 192.168.2.254 in gevoerd toen kwam ik bij het ingeven van Admin gebruikersnaam voerde pasword admin in en kreeg toen dat het pasword fout was. Heb het pasword van het modem ingevoerd ook fout,
  Nu weet ik het echt niet meer wat doe ik fout of wat klopt niet of help!!!!!

  Gesteld op 21-8-2017 om 18:15 in forum Dymond WR03 - WI-FI REPEATER Misbruik melden
  • de repeater resetten door 10 sec op de reset knop te drukken
   je eigen computer of laptop opnieuw opstarten
   repeater aansluiten op eigen computer of laptop

   en via internet explorer benaderen, google, bing, enz werkte bij mij ook niet

   vervolgens krijg je verbinding met de repeater dan admin admin invullen en je zit in de repeater

   tip !!! wijzig het wachtwoord standaard wachtwoord 12345678 naar je eigen wifi wachtwoord en wijzig de naam van de repeater , anders kunnen de buren die ook bij action zijn geweest eenvoudig van jouw repeater gebruik maken.

   met vriendelijke groet,

   Jan Willem Geantwoord op 27-9-2017 om 11:41

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik heb iemand laten komen ervoor,niemand kan er weg mee,al gemeld bij axtion.Het is onmogelijk om het toestel aan te sluiten.Waardeloos,geldverspilling! Geantwoord op 27-9-2017 om 11:48

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Leuke tip in de handleiding: sluit repeater met LAN kabel aan op pc. Internetkabel tijdelijk loskoppelen. Dan naar 192 etc gaan. Ja, hoe dan? Ik heb toch geen internet meer als ik de kabel los haal?! Geantwoord op 24-10-2017 om 20:37

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
  • Het idee is dat je geen internet nodig hebt, maar alleen een verbinding via de kabel met de DR03. Die verbinding kun je gebruiken om het apparaat in te stellen. Daarna kun je wel weer internet op. Geantwoord op 17-12-2017 om 12:52

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info