• Hallo, nieuw gekocht een DORO 100 W telefoon. Bij het installeren wordt gevraagd de datum en tijd invullen maar de datum en tijd verschijnt niet op het display als je alles hebt geinstalleerd. ?????

  Gesteld op 20-3-2016 om 09:17 in forum Doro PhoneEasy 100w Misbruik melden
  • DORO dankt u voor uw vertrouwen.

   Heeft u "DECT" in de display staan? Daarmee de tijd aangegeven kan worden in de display, gelieve in het menu "HS INST" te gaan OK "DISPLAY" OK kiest u "TIJD" OK

   Ter informatie, de datum wordt nooit in het scherm aangeduidt, dient er voor wanneer iemand een berichtje achter laat (voicemail) of gemiste oproep, u weet wanneer dit plaats gevonden heeft.


   Met vriendelijke groeten,
   Johanna v.H.DORO TECHNISCHE KLANTENDIENST
   Geantwoord op 23-3-2016 om 11:22

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info