• Daar ik mijn strijkijzer ( Domo stoomstrijk generator D7082S ) nog maar 2 maanden heb en deze voor de derde maal ontkalk volgens de voorschriften , begrijp ik niet hoe het komt dat plots het lampje dat aangeeft dat je moet ontkalken niet meer uitgaat na het ontkalken.

    Ik heb het zelfs meerdere malen achter elkaar ontkalk zoals men voorschrijft in de handleiding.

    Kan iemand mij hepen bij dit probleem.


    chris.vangoethem@skynet.be

    Gesteld op 31-7-2013 om 19:50 in forum Domo DO7082S Misbruik melden
    • ik heb dit ook voor gehad en heb contact opgenomen met iemand van domo via facebook en die wist mij dit te vertellen:

      Beste Anouk, volgens onze quality manager zou het toestel zich resetten als je het volgende doet: laat de boiler leeglopen als het toestel afgekoeld is, draai de dop terug dicht en laat het toestel met lege boiler opstarten. De pomp zal dan water uit de tank oppompen en dat zou het lampje moeten resetten. Hopelijk lukt dit! Groetjes, Ann

      nu dit is anders dan in de handleiding staat want daar staat dat je na de ontkalking terug 100 ml water in de boiler moet doen dit klopt dus niet. heb dit dan geprobeerd en terug opgezet en het lichtje ging na enkele seconden terug uit. Geantwoord op 13-1-2016 om 18:33

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info