• hallo
  ik heb een domo broodbakoven
  nu is de aandrijfriem over want machine draait nog maar brood wordt niet gekneed
  we willen de machine opendoen om eventueel riem te vervangen maar dat lukt niet
  weet iemand hoe dat moet
  groetjes edith

  edithsteukers@hotmail.com

  Gesteld op 5-11-2013 om 13:25 in forum Domo B-3970 Misbruik melden
  • Hallo, ik heb hetzelfde probleem. Heeft u intussen reeds een oplossing gekregen en kan u mij deze bezorgen. Bij voorbaat bedankt. Groeten dcjeanpierre@hotmail.com Geantwoord op 19-11-2013 om 09:31

   Waardeer dit antwoord (30) Misbruik melden
  • Wij hebben het helemaal los geschroefd, eerst onderkant, dan de bak, dan de bak eruit, nog 6 schroeven en dan kan alles uit elkaar Geantwoord op 9-3-2019 om 01:15

   Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info