• Hallo ik heb een domo b 3970 gekocht met handleiding en recepten boekje de kneedhaak is een bruin plasic ding dat je over een staafje schuift in de bakvorm maar er was ook een metalen haak bij maar ik zou niet weten hoe ik dat moet gebruiken,heeft iemand het zelfde probleem?

  Gesteld op 21-11-2011 om 12:11 in forum Domo B-3970 Misbruik melden
  • Hallo ,
   Ja heb deze ook maar heb daar geen probleem mee.
   Als het brood uit de vorm is,steek je de haak in het gaatje,onder in het brood en zo trek heel gemakkelijk de kneedhaak er uit.
   Suxses hé.Grts.Yvette. Geantwoord op 21-11-2011 om 18:38

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info