• Ik heb een difrnce mp1851 4gb mp4 speler.
  Heel makkelijk mp3 opgezet en werkt prima!
  Youtube filmpjes geconverteerd naar mp4.. Videolijst blijft leeg. De mp4 staat wel tussen de audio maar wanneer je em af wilt spelen krijg ik de melding "formaat"..
  Inmiddels via diverse programmas geconverteerd naar AMV, mp4 en ook wat andere; maar krijg het niet voor elkaar!! Toch raar voor een mp4speler??
  Wie kan mij helpen?..

  Gesteld op 22-6-2016 om 14:34 in forum Difrnce MP1851 Misbruik melden
  • MP3 kan ook, maar als ik je een advies mag geven breng heb terug en koop geen Difrnce meer heb er al meerden gehad en allemaal terug naar de winkel, is een slecht merk. Geantwoord op 22-6-2016 om 15:22

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info