• Hoi, ik wil deze simpele Mp4 speler opstarten maar dat gaat niet. Bij het aansluiten op pc geeft hij aan helemaal opgeladen te zijn, ook in het stopcontact. Trek ik usb uit dan gaat MP4 meteen uit en kan ik hem niet aanzetten. Hopelijk iemand tips? alvast bedankt
  Wendy

  Gesteld op 30-4-2016 om 00:28 in forum Difrnce MP1851 Misbruik melden
  • onder in waar je de usb aan sluit zit een knopje die is van de microfoon die moet je omzetten dan heb je als goed is beeld, zet er muziek op en test hem ff als je 10 sec muziek hoort en hij gaat naar het volgende nummer dan is die niet goed. heb je heb net gekocht meteen terug brengen en geen meer kopen van het merk Difrnce ik heb er al 2 gehad die ik zo terug kon brengen, is een waardeloos product. Geantwoord op 30-4-2016 om 09:12

   Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden
  • allereerst al dank je voor uw reply.... wel nee ik heb deze niet pas aangekocht maar mijn zoontje heeft dit 2jaar geleden gekregen van de sint op mijn werk. Heeft er tot nu toe geen aandacht aan besteed daarmee ik het nog niet had gebruikt. Zelf ben ik vele ingewikkeldere MP3-4
   spelers gewoon. Maar die doen dit dan ook niet. Muziek staat erop. Het knopje staat op ON. het is mss dat de batterij welke nu aangeeft volledig vol te zijn,,,, STUK IS? heb het toestel aangesloten nu op draagbare radio met Aux kabel en usb in stopkontact en zo werkt hij wel. Is precies idd maar brol dit toestelletje Geantwoord op 30-4-2016 om 20:42

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Hallo Wendy ja of die nou op on moet staan weet ik die dat knopje is voor als je een microfoon aan sluit dan zal die op on moeten staan, dus ff uit proberen welke stand, en doet die het dan nog niet, ja dan heb je pech, maar ik heb dat ook wel is hoor dat ik het niet meteen uit probeer, maar gelukkig zijn ze niet zo duur he.

   Groet van Wil Geantwoord op 30-4-2016 om 21:15

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Hey Wil, ik denk dat ik dus ook pech ermee heb. Nee denk niet zo duur was van de sint cadeau van mijn werk voor mijn zoon! Toch bedankt.
   groetjes Geantwoord op 30-4-2016 om 21:17

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info