• Mijn mp3 speelt elk liedje maar 10 seconde en gaat dan naar het volgende nummer

  Gesteld op 23-4-2016 om 00:13 in forum Difrnce MP1851 Misbruik melden
  • nou je hoort dan nog 10 sec ik hoor niks als die van de computer af is, maar heb geen idee heb je hem pas breng hem terug er staat garantie op. Geantwoord op 23-4-2016 om 09:39

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • nou dat doet de mijne ook om de 10 sec. krijgt ik een ander nummer schiet niet echt op zo he, ik maandag maar is ff bellen. Geantwoord op 23-4-2016 om 19:26

   Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
  • nou als je hem net hebt terug brengen en je geld terug vragen heb ik ook gedaan, en koop er dan geen een meer van dat merk. dat is mijn advies. willen ze het niet terug geven dreig dan maar met de consument of kassa, of rader, of dat je het bekent gaat maken, meestal betalen ze je het terug. Geantwoord op 14-6-2016 om 22:46

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info