544124
1
Verklein
Vergroot
Pagina terug
1/5
Pagina verder
Veelgestelde vragen Tablet DIFRNCE
Hoe kan ik mijn tablet met wifi verbinden?
Hoe controleer ik of de internetverbinding werkt?
Controleer of de internetverbinding werkt door de verbinding met een ander apparaat te controlerenk (bijv. een notebook of smartphone). Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om
de tablet via een kabel met internet te verbinden.
Hoe kan ik mijn internetverbinding herstellen?
Als de verbinding niet werkt, controleer dan de instellingen van uw router en modem (kijk in de handleiding voor de juiste instellingen) en probeer uw Difrnce tablet nogmaals met wifi te
verbinden.
Hoe kan ik de verbinding met wifi herstellen?
Zet wifi op uw tablet uit, en weer aan. Vaak wordt daardoor de verbinding hersteld. Als er een storing was of uw router of modem was uitgeschakeld, is het misschien nodig om eerst uw
router of modem opnieuw met internet te verbinden. Kijk a.u.b. in de handleiding van uw router of modem voor verdere instructies.
Wat kan ik nog meer doen om een verbinding met wifi te maken?
Zoek een ‘pairing’-knop
Sommige modems en routers hebben een zogenoemde pairing-knop. Die moet ingedrukt worden wanneer een nieuw apparaat op wifi wordt aangesloten. Kijk in de handleiding van uw wifi
router/modem om te kijken of dat het geval is en druk op de betreffende knop.
Verklein de afstand
Plaats uw tablet zo dicht mogelijk – het liefst niet meer dan een paar meter bij de modem/router bij het maken van de eerste verbinding. Vergroot als dit werkt de afstand, om te testen op
welke afstand u nog steeds een verbinding kunt maken.
Probeer een andere wifi connectie
Probeer met uw tablet een verbinding te maken bij het wifi toegangspunt van een vriend. Als dat werkt, gebruik dan dezelfde instellingen op uw eigen router/modem.
Voer het wachtwoord correct in
Als u een wachtwoord (een beveiligingscode van het type WEP of WPA) moet invoeren om toegang te krijgen tot uw modem of router, let er dan op dat u niet 1 met i (nummer 1 en letter i)
verwart, 0 en o (nul en letter o), of U en V. Dit zijn veel voorkomende vergissingen die toegang tot het draadloze netwerk verhinderen.
Tip: Wanneer u een wachtwoord voor wifi-toegang moet invoeren, kruis dan het vakje ‘Toon wachtwoord’ aan. Dan kunt u zien wat u precies typt en verkleint u de kans op fouten.
1

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Spelregels

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Abonneren

Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Difrnce DIT902103 bij:


U ontvangt een email met instructies om u voor één of beide opties in te schrijven.


Ontvang uw handleiding per email

Vul uw emailadres in en ontvang de handleiding van Difrnce DIT902103 in de taal/talen: Nederlands als bijlage per email.

De handleiding is 0,06 mb groot.

 

U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Andere handleiding(en) van Difrnce DIT902103

Difrnce DIT902103 Gebruiksaanwijzing - Nederlands - 10 pagina's


Uw handleiding is per email verstuurd. Controleer uw email

Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken

U heeft geen emailadres opgegeven

Als u de handleiding per email wilt ontvangen, vul dan een geldig emailadres in.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info