• Goedemiddag,
    Ik heb een storing met een Esam 4500 koffiezetapparaat. De klacht is dat het erg lang duurt voordat het apparaat klaar is met opwarmen en soms gaat deze in een algemene storing en dan moet je de stekker uit het stopcontact halen en als je geluk hebt doet het apparaat het weer.
    Ik heb op het forum wat hierover gelezen maar welk verwarmingselement is dan stuk of is het toch een sensor, ik kom er op het forum niet uit. Het verwarmingselement onder de warmhoudplaat wordt 62 graden en het hoefvorming element wordt 93 graden. Zijn dit de juiste waarden of is 1 van de 2 stuk of toch een sensor? Ik hoop dat iemand mij kan helpen met de juiste diagnose.

    Groet Marcel

    Gesteld op 20-4-2018 om 12:00 in forum DeLonghi esam 4500 magnifica Misbruik melden
    • Ik had precies hetzelfde euvel. In eerste instantie een sensor besteld (7,50€). Toen ik de machine open maakte, zag de boiler er slecht uit dat ik heb besloten een nieuwe boiler te plaatsen. Ik weet niet hoe oud je machine is en hoeveel kopjes er mee hebt gezet, maar met een nieuwe boiler ben je zeker van een hele tijd goede warme koffie! Geantwoord op 20-4-2018 om 23:29

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info