• vanmorgen is mijn nieuwe magneetventiel per post aangekomen. ik vond het heel spannend om het nieuwe ventiel te monteren en de machine aan te zetten en jahoor het was zover knop ingedrukt en zowaar er kwam water heet water uit het kraantje en ik dacht blonde vrouw dat heb je toch maar mooi gedaan met Uw hulp natuurlijk, geweldig bedankt. ik heb echter nog een klein probleempje ik zag dat het metalen onderstukje anders op het zwarte blokje bevestigd is als op het kapotte magneetventielik heb het toch maar gemonteerd omdat ik zeer nieuwsgierig was naar de werking en dacht dat is van later zorg, namelijk het steekt nu zover uit dat het frontje met de knopjes er nu niet overheen past. nou weet ik van het oude magneetventiel dat dat ongelooflijk vast zit maar het moet toch een slag gedraaid worden. kan ik dat doen, ik heb daar wel een hamer en een tang voor nodig is dat geen probleem?

    Gesteld op 22-4-2015 om 15:21 in forum DeLonghi esam 4500 magnifica Misbruik melden
    • Mooi dat je het probleem gelokaliseerd hebt.
      Nu nog even het pas probleem.is de vorm hetzelfde als het oude ventiel?
      Wat is het partnr nu en van de oude?
      Zit er een moer boven op het elektrische gedeelte?
      Leg de hamer maar vast weg, is GEEN passend gereedschap Geantwoord op 22-4-2015 om 16:58

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Wat past er nu niet, kan je dat wat beter omschrijven. ? Het ijzeren klepgedeelte op de beugel waar de kunststof slangen op aangesloten zijn of het zwarte vierkante doosje waar de elektrische aansluitingen op zitten en waar de spoel en de hefmagneet in zitten.
      Met de partnr,s als tool kan ik ze bekijken en vergelijken. Geantwoord op 22-4-2015 om 17:30

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Heb ook een nieuw magneetventiel geplaatst in mijn
      Delonghi 4500 en SUPER hij gaf weer koffie zonder dat het water in de machine spoot!
      Maar helaas een paar dagen later verscheen "ontkalken" in het display,
      en nadat hij 1 maal gespoeld had sloeg de stop door en spoot er weer water
      in de machine, waarschijnlijk ergens verstopt?
      Zou niet weten waar ik moet zoeken.
      Jan. Geantwoord op 22-4-2015 om 20:36

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Jan, Volgende keer je eigen nieuwe vraag stellen s.v.p
      Nu gaat jouw vraag dwars door de vraag van de blonde mevrouw lopen en daar wordt het niet overzichtelijker van. Geantwoord op 22-4-2015 om 20:56

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

    • Het zwarte blokje waar de draden op aangesloten worden is de spoel.
      Deze zit met een moer aan de achterkant vastgeschroefd en kan er af zodat je de spoel in een andere positie kunt draaien. Voor de werking maakt het niet uit hoe hij zit.
      Pak wel passend gereedschap om hem los en vast te draaien.
      dit antwoord kreeg ik van de leverancier van het magneetventiel, wordt daarmee bedoeld de grote schroe( zeskant ) op het blokje
      Geantwoord op 22-4-2015 om 21:11

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • het is inderdaad gelukt het magneetventiel op de juiste manier te monteren! ik heb de leverancier van het ventiel gemaild met mijn probleem en hij vertelde dat het een questie was van de zeskantige schroef op het ventiel met een sleutel los te draaien en het onderste deel in de juiste positie te zetten., en voila het werkte. in ieder geval vriendelijk dank voor uw begeleiding bij het oplossen van mijn delonghi probleem.
      Reageer op deze vraag Geantwoord op 24-4-2015 om 16:48

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info