• Beste, ons apparaat geeft telkens de melding dat we de zetgroep moeten plaatsen terwijl deze er niet uigehaald is. We hebben het apparaat ondertussen helemaal gereinigd, maar het lukt nog steeds niet meer om koffie te zetten en de melding blijft. Ook na een harde resert lukt het niet. Wat kunnen wij nog doen?

    Gesteld op 7-12-2014 om 15:27 in forum DeLonghi esam 4500 magnifica Misbruik melden
    • Ja hier hebben wij ook last van en daarbij maakt hij nu erg veel herrie wanneer de opstartfase geactiveerd wordt. Een droog geleidend geluid. Geantwoord op 12-12-2014 om 20:12

      Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden
    • Ook bij mij hetzelfde probleem,alles is schoon,harde reset,niks lukt.
      Zag dat de service bij Longhi niet zo goed is.
      Hebben jullie inmiddels al een oplossing? Geantwoord op 21-12-2014 om 21:25

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Wij hebben tweedehands gekocht bij ru binair woerden en zij repareren ook deze apparaten. Wij hebben hele goede ervaringen met hun. Ook stukken goedkoper.ze zitten in woerden. Ik adviseer bel even en leg je probleem voor. Succes!
      Geantwoord op 26-12-2014 om 12:48

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • er zit een micro schakelaartje boven de zet groep die word niet ingeschakeld komt omdat de zet groep niet vergenoeg doordrukt als je er een stukje plastic of iets dergelijks opplakt van 1 of 2 mm dik dan doet de machine het weer je kunt erbij komen door de 5 schroeven achter los te draaien dan kun je de zij panelen een stukje naar achter schuiven en dan de bovenste er zit voor aan de zij kant misschien ook een schroef maar dat wijst zich van zelf dan kun je hem zien onder het verwarmingselement en boven de zet groep het ziet er erger uit dan het is elke leek kan het
      succes Geantwoord op 3-2-2015 om 19:53

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info