Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 11 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Op de achterkant van de airco zit naast de luchtuitgang zit een uitgang/ knop waarop open en dicht staat, waar is die voor.
  Tijdens gebruik gutst hier vocht uit, ik heb geprobeert de knop dicht te draaien, maar zit geen beweging in. Gesteld op 9-9-2018 om 20:54

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Beste, heb net een pac n81 gekregen en ik vroeg mij af waarvoor de draaiknop dient die achteraan ongeveer in het midden van het toestel staat. Ik weet dat er onderaan het toestel een draaiknop is om te ledigen maar in.het midden ongeveer is en bijna dezelfde knop waar bij het verplaatsen wat water durft uitkomen. Graag meer info kan dit kwaad? Nog ter info .. Naast die knop in het midden staat eveneens een sticker met vermelding "do not remove" maar waarom niet vraag ik mij dan af. Ik heb er ook een foto van dus indien nodig hoor ik het graag ;-) Gesteld op 21-6-2017 om 19:51

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Bij het aanzetten van de ontvochter blijft de koeling dan werken Gesteld op 18-6-2017 om 22:09

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: DeLonghi PAC N81

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info