Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 26 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Heb de Esam 5500, apparaat werkt slecht. Kan de zetgroep niet meer verwijderen, ook niet na op correcte manier uitzetten apparaat. Zetgroep lijkt goed in de uitstand te staan maar na diverse malen aan en uitzetten komt de zetgroep maar niet los. Heeft iemand een tip? Gesteld op 9-10-2017 om 22:16

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Je kunt twee dingen doen:
   Onder de zetgroep zit rechtsachter een palletje. Dit kun je verdraaien en vasthouden, tegelijkertijd de twee rode knoppen indrukken en dan zou het los moeten komen.
   Een andere mogelijkheid is de achterplaat verwijderen en onder aan de motor aan het wieltje, dat aangedreven wordt met een v-snaar, te draaien. De zetgroep gaat dan heel langzaam naar boven of beneden. Zolang draaien dat de zetgroep beneden is en hij in de positie is dat hij op de normale wijze kan worden verwijderd. Geantwoord op 10-10-2017 om 11:29

   Waardeer dit antwoord (2)Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: DeLonghi ESAM 5500

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info