• Mijn toestel "dumpt" soms zijn , door de machine vermalen , koffie tussen of naast de houder waardoor de gemalen koffie tussenin naar beneden valt ipv op de plaats waar zou moeten ; nl. daar waar er het water doorgaat voor bereide koffie . Resultaat is quasi enkel water ipv 'n lekkere koffie .Dit probleem doet zich recent voor en ook niet altijd . Toestel wordt m.i. steeds tijdig en correct gereinigd .Wie weet raad ? Dank bij voorbaat !

  Gesteld op 1-8-2015 om 11:20 in forum DeLonghi Caffe Venezia Misbruik melden
  • Ik heb recent hetzelfde probleem. Heeft u hierop al een antwoord van oplossing ontvangen ? Ik zou graag hierop ook het antwoord kennen.
   Mvg Geantwoord op 30-12-2015 om 11:17

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Neen , ik heb nog geen doeltreffend antwoord noch oplossing aangeboden gekregen .
   Tot er een oplossing is staat het toestel werkloos . jammer
   Mvg , Geantwoord op 2-1-2016 om 12:31

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info