• De app smart tc werkt bij mij maar 50% . Een nieuw klokpragramma aanmaken werkt niet , ook de activiteitinstellingen wijzigingen werken niet . Werk met android op de smartphone nokia 6 . Iemand een oplossing ?

  Gesteld op 20-9-2019 om 09:01 in forum De Dietrich Thermostaat Misbruik melden
  • Hallo heb in april een thermostaat geplaatst deze heeft het zelfde probleem. Dit gemeld en een nieuwe gekregen ,deze is idem aan de eerste ,alles werkt behalve de activiteiten.
   Mvg Jean

   Geantwoord op 16-11-2019 om 09:22

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info