• Ik had opeens een hogere stroomrekening sinds november. Nu ben ik erachter gekomen dat dit door mijn boiler komt. het is een Duo 80L. De boiler alleen verbruikt nu een dikke 6KW per dag terwijl dit eerst niet zo was. wat zou hier de oorzaak van kunnen zijn.

  Gesteld op 7-1-2019 om 14:18 in forum Daalderop Duo Misbruik melden
  • De Duo gebruikt 7 kWa om 80 liter water te verwarmen naar 75 graden. Dat gegeven klopt. De Duo heeft als voordeel dat hier het nachttarief voor gebruikt wordt. Is daar wellicht een wijziging in gekomen dat er nu op dagtarief verwarmd wordt?

   Met vriendelijke groet,
   Itho Daalderop Webcareteam Geantwoord op 10-1-2019 om 13:25

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Al je meter is vervangen naar een slimme meter werkt het opwarmen via het nachttarief niet meer. Het toonfrequent signaal (TF) wordt uitgefaseerd. Vergeten ze vaak even erbij te vermelden. Oplossing is handmatig een schakelklok tussen te voegen, zodat deze weer alleen aanspringt tijdens het nachttarief. Gelukkig heb je bij het vervangen van je meter 8 dagen garantie hoorde ik van de BAM. Geantwoord op 2-5-2019 om 12:04

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info