• Mijn dochter heeft in haar huurwoning een Daalderop mono koper hangen (ipx5 07 14 18 049 versie 3, serie 081 50 13 , 1000w) en ze werkt 5 tot 6 dagen in de week en heeft een stroomverbruik van een gezin van 3,5 mensen terwijl ze alleen woont en zelden thuis is. Nu maakt ze zich zorgen dat er iets mis is met de boiler en heeft de verhuurde al verschillende malen gevraagd waarom er nooit onderhoud aan de boiler word gedaan, deze zeggen dat dit niet nodig is maar ik heb hier op deze pagina gelezen dat er wel iets kan zijn: dat de warmtewisselaar vol met kalk kan zitten. hoe kom je daar achter?
    Vandaag is de inloopcombinatie vernieuwd omdat die best veel water lekte maar verder is er in dik 10 jaar nooit iets aan gedaan. Vanmorgen na het vervangen van de inloopcombinatie viel het ons op dat na het draaien van de 3 standen knop van warmte naar de laagste stand dat het verwarmen best lang bleef duren, het lampje wilde maar niet uitgaan, terwijl er geen watervraag was geweest. Maar het belangrijkste nogmaals: hoe kom je er achter of de warmtewisselaar vol met kalk kan zitten?

    Gesteld op 5-6-2018 om 21:39 in forum Daalderop Duo Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info