• Ik heb een daalderop boiler koper 50 liter ca. 15t jaar oud. Ik heb een lekkende kraan bij de terugslagklep. Verkopen jullie terugslagkleppen

    Gesteld op 9-2-2016 om 13:32 in forum Daalderop Duo Misbruik melden
    • Wij hebben geen losse terugslagkleppen in ons assortiment. Alternatief zou een 6 bar inlaatcombinatie zijn. Wij verkopen echter niet rechtstreeks aan consumenten maar mocht u interesse hebben in deze inlaatcombinatie dan kunt u deze via een vestiging van Warmteservice of via hun site aanschaffen. Ons artikelnummer hiervoor is 07.92.64.055 en heeft een brutoprijs van € 52,89 Geantwoord op 10-2-2016 om 09:35

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info