• Ik heb een Daalderop duo koper 80 liter (07.14.38.049). Nou kom het heel vaak voor dat we geen warm water meer hebben als we s'avonds willen douchen. Ondanks we allebei heel de dag werken. Iemand een idee?

    Gesteld op 15-2-2015 om 09:56 in forum Daalderop Duo Misbruik melden
    • Uw warmtewisselaar zal vol met kalk hangen waardoor dat deze heel veel moeite moet doen om het water warm te krijgen en dit zal niet lukken. Het geen dat ik u kan aanraden is een nieuwe warmtewisselaar te plaatsen. Geantwoord op 1-6-2015 om 18:34

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info