• Goedeavond,

  Ik gebruik een Duo-boiler van Daalderop; maar het contolelampje brandt niet, welke temperatuur/ tijd ik ook instel. Geen verwarming dus. Iemand een idee waar dit op duidt ????

  Alvast bedankt

  Gesteld op 11-12-2012 om 20:37 in forum Daalderop Duo Misbruik melden
  • Heeft U de spanning al laten meten of er wel stroom op staat? of de zekering in de groepenkast na zien of die nog wel goed is .Op de boiler aansluiting de bruine draad of de rode draad bij oude bedrading kijken of die niet is los gegaan . Veel geluk Geantwoord op 11-8-2013 om 20:38

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info