• HOEVEEL DRAADEN MOETEN OP STOP CONTACT AANGESOTEN WOORDEN IK HEB EN DAALDROP DUO KOPER 50L DE SCHEMA IS ALS VOLG
  1 N BLAUW 2 BRUIN 3 ZWART 4 GROEN GEEL AARDE
  GRAAG WELKE DRAADEN MOET IK AANSLUITEN BIJ VOORBAAT DANK SAM

  Gesteld op 27-1-2012 om 01:06 in forum Daalderop Duo Misbruik melden
  • als je er zo weinig verstand van hebt, kun je het beter aan de vakman overlaten. voor je eigen veiligheid. dit antwoord is dus niet voor de volgend eadvertentie bedoeld.foutje. ik zal het e mailen ook aan een vakman over moeten laten, inderdaad,..sorry,.. Geantwoord op 21-11-2012 om 15:11

   Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info