• Ook mijn combinair 2.5 geeft code 9. Met als gevolg geen verwarming en geen warm water. Resetten heft de storing (tijdelijk) op.
    Weet iemand wat deze melding inhoud?
    Vr gr,
    Marco.

    Gesteld op 7-2-2012 om 18:56 in forum Daalderop Daalderop CombinAir storingshandleiding Misbruik melden
    • Onze Combinair geeft de laatste dagen regelmatig een knipperende foutcode 9 op het display. In de handleiding wordt deze code niet genoemd. Resetten geeft een tijdelijke oplossing. Wij tobben al 2,5 jaar met onze CV installatie, tot op heden krijgt niemand deze goed werkend. Geantwoord op 7-2-2012 om 20:01

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ik dacht dat een knipperende 9 betekent dat de ketel zijn warmte niet kwijt kan. Als de radiators dicht staan moet hij rondpompen via de bypass. Afstelling van deze bypass is nogal kritisch: te laag en de radiators worden niet warm, te hoog en je krijgt de 9. Mijn bypass lekt nu en functioneerd volgens mij niet goed meer (na 2,5 jaar), minstens 4x per dag resetten... Geantwoord op 7-2-2012 om 20:05

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Code 9 betekend dat de maximaalthermostaat de beveiliging heeft ingeschakeld om te voorkomen dat het water in de ketel boven de 100 graden celcius komt en gaat koken.

      Vandaag hoorde ik dat er een softwareprobleem in de Daalderop Combinair zit waardoor deze storing optreedt bij lage buitentemperaturen.

      Daalderop heeft het er zo druk mee dat ze waarschijnlijk a.s. vrijdag pas tijd hebben om daar naar te komen kijken/verhelpen. Geantwoord op 8-2-2012 om 19:55

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info