• Goede middag,
    Onze combinair typenr 0740501001 gaat steeds in storing.
    Dan knippert er een 9 en de ventilator gaat draaien.
    Wij doen er alles aan om de warmtepomp voor de vloerverwarming en ook de ketel voor de radiatoren 's nachts niet de laten draaien. Dit in verband met de herrie.Dit lukt niet meer sinds het echt vriest. Ook al staat de thermostaat op 15 graden en is het in de kamer boven de 20 graden ( we hebben n.l een houtkachel) de ketel begint gewoon te loeien ook als we geen warmte vragen. als ik alle radiatoren dicht draai gaat de ketel in bovengenoemde storing, geeft dan ook geen warm water meer. Is wel simpel te resetten tot nu toe. Als ik 1 radiator open laat staan boven de drie gaat het wel goed maar dan slaat de ketel de hele nacht om het half uur aan. Als ik de radiator die voor de vloerverwarming zit open draai loeit de hele nacht de warmtepomp. Wie heeft een goed idee, want dit is zonde van de energie en van onze nachtrust natuurlijk.

    Gesteld op 7-2-2012 om 17:04 in forum Daalderop Daalderop CombinAir storingshandleiding Misbruik melden
    • Vanacht eindelijk een rustige nacht gehad, de ketel en warmtepomp bleven stil, het heeft dus te maken met de strenge vorst en de buiten temperatuur voeler, ik kan niet vinden waar ik die kan aanpassen voor als het harder vriest dan 8 of 10 graden.
      p.s hr Leenders : de ketel is door de mensen van Daalderop nog drie maal gecontroleerd en opnieuw aangesloten, ik mag dus aanemen dat alles goed is gedaan. Bijzonder en heel onlogisch is echter wel dat ik altijd eerst de bovenverdieping moet warm stoken, dan de thermostaat in de kamer uit moet zetten zodat de warmtepomp de vloerverwarming gaat verwarmen, gelukkig hebben we dus een houtkachel.vriendelijke groet Henny Geantwoord op 8-2-2012 om 16:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • U moet is kijken of de Kamerthermostaat van beneden NIET op de 2e kamerthermostaat aansluiting zit aan gesloten (in de Ketel)Daalderop heeft nl een mogelijkheid om een 2e kamerthermostaat aan te sluiten die eigenlijk voor de badkamer is bedoeld (die 2e kamerthermostaat dan he)succes wil Leenders Geantwoord op 8-2-2012 om 17:14

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • 9 is een maximaal storing Thermische beveiliging mogelijk defekt Pomp loopt niet mogelijk te winig radiatoren open gr WL Geantwoord op 6-3-2012 om 14:06

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info