• Cijfer 2 wordt elke 5 seconden 1seconde onderbroken ?

    Gesteld op 20-11-2017 om 12:12 in forum Daalderop Combifort storingshandleiding Misbruik melden
    • Ja, dit is echt het cijfer 2. De staat op de display en wordt elke 5 seconden onderbroken door 3 horizontale (rode) streepjes.
      Het is nog vreemder: de 2 geeft normaal weer dat de woning warmte vraagt (1= boiler) . Maar.........de brander slaat niet aan. Wel als de kamerthermostaat op b.v. 30 zet: dan blijft de 2 branden (zonder onderbreking) en slaat de brander aan.
      Weder antwoord op 20-11-2017. te 15.20 uur Geantwoord op 20-11-2017 om 15:21

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ah dat vertelde u niet, dit is geen storing dit betekent dat het cv water op temeperatuur is. Een ketel moet zijn warmte kwijt kunnen en als er geen vraag is en het cv water is te heet dan verschijnt dit, op het moment dat er weer vraag is gaat het water stromen kan hij zijn warmte kwijt en slat de brander weer aan. Geantwoord op 21-11-2017 om 09:07

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik bedoel natuurlijk weinig vraag en veel vraag naar warmte, indien er geen vraag is zie je natuurlijk de 0 in het display. Geantwoord op 21-11-2017 om 09:31

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • J, ik begrijp het allemaal, maar ik heb de indruk dat de display (bijna) constant op 2 staat. En zie eerste vraag: wat zijn dan de 3 horizontale streepjes die elke 5 seconden her cijfer 2 gedurende 1 seconde onderbreken? Heb ik trouwens vandaag niet meer gezien. (staat ook nergens vernoemd in handleiding en/of storingen).
      Fijn dat ik antwoord krijg !!! Geantwoord op 21-11-2017 om 14:03

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • De 3 streepjes betekenen dat het CV water op temperatuur is en dat de brander niet aanslaat omdat het water warm genoeg is. 1 wil zeggen dat het leidingwater wordt verwarmd 2 wil zeggen dat het cv water wordt verwarmd en 3 beide.

      Het kan ook voorkomen dat wanneer uw 3 wegklep kapot is het water in de leiding blijft staan voor de klep, maar dan heeft u koude radiatoren.en ziet u ook de 2 en om de 5 seonden de streepjes. Geantwoord op 21-11-2017 om 14:42

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info