• Hallo, mijn vraag is: deze boiler zit onder het aanrecht, nu komt er al n tijdje een vieze stank soms van onder het aanrecht vandaan, soort gas, maar ook weer niet, Ik dacht dat we muizen hadden, maar dat is niet zo. Ik heb nu ontdekt dat de stank er niet is als we alleen koud water gebruiken , als we heet water gebruiken komt de stank. Heeft dus met de boiler te maken.
    Kent iemand dit fenomeen? Ooit eerder van gehoord? Moet de boiler schoongemaakt? hoe doe je dat? Hij is 7 jaar oud. Dank alvast, Mieke

    Gesteld op 10-12-2016 om 09:50 in forum Daalderop Close-IN Misbruik melden
    • Meest voorkomend probleem is dat het stankslot leeg getrokken in het trechtertje van de inlaatcombinatie. Hierdoor ontstaat er een open verbinding met het riool en dat ruikt u. Het beste is om een extra stankslot te maken in de afvoerslang van de trechter naar het riool. een langere slang plaatsen en hier het "slot"laten ontstaan.

      Het "leeg" trekken van het stank slot komt meestal door het in eens veel water door de gootsteen laten lopen. bv bij een emmer leeg gieten of de stop uit een volle bak trekken. Dan ontstaat er een onderdruk. Je ziet dit vaker bij oudere afvoeren ontstaan. waardoor is mij niet duidelijk. Geantwoord op 13-1-2017 om 12:19

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
    • Ik heb een daalderop clise-in boiler.
      Ook vreemde stank in de keukenkast.
      Alleen als de boiler aan is.
      Geen stank bij geen gebruik van de boiler.
      Ik geloof niet in een open verbinding met de afvoer omdat ook bij geen gebruik de afvoer hetzelfde blijt Geantwoord op 20-3-2018 om 02:22

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Hallo
      Hier hetzelfde
      Sinds een week last van stinkende geur als ik warm water gebruik.
      Als ik de boiler uitschakel is de geur weg.
      Gebruik van een ander stopcontact helpt ook niet en de geur is terug
      Op een of andere manier is het een geur van brand of smeul of zo.
      Het snoer van de boiler is warm alsof er veel stroom getrokken wordt.
      Snachts zet ik hem uit , uit angst voor brand.
      Ideeen iemand?
      Geantwoord op 2-4-2018 om 20:07

      Waardeer dit antwoord (30) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info