Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 28 Naar de handleiding
Deutsch Gebruiksaanwijzing 24 Naar de handleiding
125624

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Constructa-cp-532-v9

Zoeken resetten

  • Dit afwasmachien CP532V9 45cm breed, had een hele tijd niet meer gewerkt en de lampjes voor zout, glansmiddel en water lichtten op. Door water en glansmiddel toe te voegen doofden deze lampjes maar het WATER bleef branden en we kregen geen watertoevoer en dus ook geen werking van de machine. Waterkraan stond open , ik vermoed met hierop een waterstop gemonteerd, maar praktisch niet te controleren of te demonteren omdat er een elektrisch warmwaterreservoir voor hangt ( zeer slecht ingerichte - huurappartement) . VRAAG : omdat de watertoevoer open staat en er toch geen water in de machine vloeit en deze dan ook niet werkt, is het mogelijk dat er een elektronische "voeler" stuk is. Kan er iets zijn met die vermoedelijke "waterstop" , of is deze machine vermoedelijk stuk ??? Bedankt voor antwoord Constructa ! Gesteld op 15-7-2021 om 08:37

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Bij het openen van de deur na de laatste wasbeurt viel het mij op dat alle indicatie LED's uit waren. Later bleek dat de machiene ook niet helemaal leeg gepompt was. Waarschijnlijk de laatste spoelbeurt, het water was volkomen helder zonder zeepresten. Na alles gecontroleerd en schoongemaakt te hebben, kan ik de machine niet starten. Op de een of andere manier is er een electrische storing opgetreden en ik kan het niet vinden. Spanning wel aanwezig, hoofdschakelaar geeft deze wel door maar dan??? Zit er nog een beveiliging in de machine die ik niet weet?

    Joop dekker Gesteld op 9-7-2012 om 14:16

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Er was een defect aan het doorstroomelement, waardoor er kortsluiting is ontstaan in de sturinsmodule. Beiden moeten worden vervangen.
      Totale kosten € 411,00.
      Geantwoord op 12-7-2012 om 21:41

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Constructa cp 532 v9 handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info