• Ik merk al een tijdje dat de batterij van de sleutel niet zo goed meer werkt en dus heb ik vandaag een nieuwe batterij besteld die morgen bezorgd zal worden, vanavond ging ik hier vlak om de hoek even boodschappen doen en toen ik de auto startte verscheen in het display dat de batterij van de sleutel vervangen moet worden, dat vond ik wel grappig nu ik juist een nieuwe besteld heb. Maar nu reed ik bij de winkel het parkeer terrein op en begon de auto ineens te schokken en raar te doen en ik was bang niet meer naar huis te komen.. Hij startte wel en schokte nog steeds en ik moest flink gas geven in de eerste versnelling om naar de 2e versnelling te kunnen schakelen en ik was blij dat ik weer thuis was, nu vraag ik me dus af of het toeval is dat de auto ineens zo vreemd doet of dat het komt door de lege batterij van de sleutel? Gisteren was ik wel een uur rijden van huis en ik ben blij dat er toen niets aan de hand was anders had ik wel in paniek geraakt natuurlijk.

    Gesteld op 14-3-2019 om 19:05 in forum Citroen Xsara Picasso Misbruik melden
    • Oelewapper?
      Dan is er dus iets anders aan de hand en puur toeval dat hij juist nu ook aangaf dat de batterij vervangen moet worden.. Ik heb geen action hier in de buurt dus heb nu via bol besteld werd gratis verzonden.. De supermarkt hier heeft ze ook maar die vragen nog een stuk meer.. Geantwoord op 14-3-2019 om 21:20

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info