• Wij, in het bezit van een Xsara Picasso 1.6 HDI
    Na een tijdje problemen te hebben gehad met de startmotor wilde wij hem aanduwen en plots viel alle electra uit, sleutel wilde niet meer uit contactslot en draaide door. Contactslot is gewisseld, zichtbaar was dat er kortsluiting was geweest dus nieuwe bedrading gemonteerd. Echter geen enkel teken van leven, het enige wat brandt is het acculampje wanneer ik de auto binnen stap. centrale vergr. werkt, alarmlichten werken, binnenverlichting werkt uitlsuitend even wanneer ik de deur heb geopend en vervolgens niets meer ..... wie weet raad????

    Gesteld op 24-12-2018 om 12:24 in forum Citroen Xsara Picasso Misbruik melden
    • Ja ja erg vervelend ik raad aan nieuwe of 2 de hand computer monteren uit de zelf de serry auto zijn wel te vinden op slopery de computer is je basis voor alle functies succes o de computer zit rechts onder motor met zwarte leren afdek Geantwoord op 24-12-2018 om 21:13

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info