• men xsara picasso van 2008 , 1,6 htdi stottert bij het optrekken ,ook veel rook en hij draait niet erg mooi , heeft 230000km maar is voor de rest nog tip top , aan wat kan het liggen en wat zijn de kosten ervan ?

  Gesteld op 19-11-2018 om 01:01 in forum Citroen Xsara Picasso Misbruik melden
  • cotroleer koelvloestof als u moet bij vullen mogenlijk koppakking kosten ongeveer bij garage 1200 euro dealer waar schijnlijk nog duurder, is hij dat waard anders in onderdelen verkopen Geantwoord op 19-11-2018 om 15:07

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Wat de roetuitstoot betreft kan het ook de intercooler zijn die vervangen moet worden. Als deze lek is veroorzaakt het een flinke roetuitstoot. Het stotteren kan door roetvervuiling in een van de cylinders daarmee te maken hebben en daardoor een van de brandstof-injectoren niet goed functioneert.

   Het beste advies: Laat door een vakgarage een diagnosemeting doen en offerte maken, dan weet je waaraan je toe bent en je hebt garantie op de reparatie. Geantwoord op 20-11-2018 om 13:05

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info