• Geen vraag maar wel een tip.

    Mijn bestuurdersstoel wilde na het voorover kantelen niet meer terugklikken in de twee daarvoor bestemde gaten. Hoe dit zo gekomen is weet ik niet. Ook met veel geweld niet op te lossen; met geen mogelijkheid meer vast te krijgen. Gevaarlijk, want de stoel klikte niet meer vast.

    Ik heb dit op kunnen lossen door een schroevendraaier als lift te gebruiken. Steek hem precies tussen waar de veer zit en het stalen liftje (bij mij zit er een blauw verfstreepje op). Druk die twee delen uit elkaar en als het goed is hoor je een harde klik. Wel eerst stoel naar vooren duwen. Bij mij heeft dit gelukkig geholpen, alhoewel het niet zo vaak voor zal komen gok ik.

    Gesteld op 1-9-2018 om 16:22 in forum Citroen Xsara Picasso Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info