• hallo,ik heb een xara picasso 1800,b.j. 2003. benzine.
    hoor regelmatig een tikkend geluid met gas geven,distr,en multir,pas vervangen. waterp,enz dus hele pakket vernieuwd, geluid komt eigenlijk van kant van riemen, was voorheen ook al .is mij verteld dat het komt door verstopt oliekanaal? ben leek wat dat betrefd.

    Gesteld op 28-6-2017 om 13:33 in forum Citroen Xsara Picasso Misbruik melden
    • Is het de garage, die alles vervangen heeft, die de opmerkte" het is een verstopt oliekanaal"?
      Waarom hebben zij dat niet verholpen? Geantwoord op 28-6-2017 om 13:54

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik had dit ook. Er bleek in de poelie een trillingsdemper los te zijn gekomen. Deze tikte tegen de plastic-omhuizing van de distributieriem.
      De stervormige trillingsdemper kon eenvoudig uit de poelie gehaald worden en het probleem was opgelost.
      De auto rijdt nu enige maanden zonder deze trillingsdemper en heeft geen problemen meer. Geantwoord op 28-6-2017 om 17:58

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • dank je,er is bij vervangen van distributieriem ook trillinngsdemper vernieuwd boven aan nokkenas,is een paar dagen goed geweest,maar begint nu weer,ik ga er maar even mee naar garage,dat zij het maar oplossen.het is geen geluid wat met toeren meegaat ,dus hoger of zachter,maar blijft eentonig.gemerkt dat het niet altijd is ,maar begint mij nu wel te storen,dan weer niet, dan weer wel. Geantwoord op 28-6-2017 om 18:12

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • hallo, ben naar garage geweest,bekende ,zijn er achter gekomen wat getik veroorzaakte.
      het was de geleidepoelie van multieriem onder aan nokkenas, zit rubber ring tussen,deze was versleten ,zat speling in.hebben hem vernieuwd, en jawel hoor ,loopt als een zonnetje ,kosten 60 eu. ben zeer tevreden.euvel verholpen. heb wel meer van deze klachten gehoord,hopenlijk hebben jullie nu de oplossing. Geantwoord op 5-7-2017 om 20:15

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info