• Vandaag wilde ik de auto starten maar hij slaat niet aan op de computer komt te staan startonderbrekening defekt. Ook is de accu leef terwijl ik er gisteren nog mee gereden heb en de accu nog helemaal vol was. Iemand een idee wat dit kan zijn?

    Gesteld op 29-8-2016 om 06:35 in forum Citroen Xsara Picasso Misbruik melden
    • Dag, het is goed mogelijk dat de alternator (die zorgt voor opladen vd batterij tijdens het rijden,houdt ook het leeglopen van de batterij tegen)In je garage kunnen ze dat in enkele minuten vaststellen. Geantwoord op 29-8-2016 om 11:18

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Als de distributieriem (bedoel je de aandrijfriem) moet je deze recht laten leggen of beter nog ne nieuwe laten plaatsen, want als hij er schuin op ligt betekent dit dat hij te slap is geworden. Vlug laten herstellen want als de aandrijfriem stuk spring kan heel je motor om zeep zijn...
      Geantwoord op 29-8-2016 om 12:19

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Als je voor de motor staat de riem aan de linkerkant. Wist niet of het aandrijfriem of distributie riem was. Die is 1 tand naar links geschoven op de andere tandwielen ligt ie wel goed alleen op de bovenste niet Geantwoord op 29-8-2016 om 12:23

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Gisteravond de multiriem vervangen ging allemaal goed. Accu doorgemeten die bleek ook goed te zijn, dynamo is ook goed hij laad de accu gewoon bij. De auto aangeduwd daarna 100 kilometer gereden en de auto nog 2 uur laten draaien, vanmorgen wil ik hem starten en de accu is weer leeg, dus ik denk dat de accu kapot is Geantwoord op 30-8-2016 om 05:20

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info