• Na een stuk gereden of vrij snel bij warm weer stuurt de auto zwaar in de midden stand ,het stuur komt ook niet helemaal terug.Het geheel stuurt dan erg irritant.Als de auto dan stil wordt gezet en na b. v.30min is het weer normaal maar na enige tijd komt de klacht weer naar voren.Auto is uitgelijnd en de lagers v d veerpoten zijn vernieuwd met geen verbetering.Citr.Picasso Automaat

    Gesteld op 9-7-2016 om 13:41 in forum Citroen Xsara Picasso Misbruik melden
    • Ligt je multiriem niet te los of is hij versleten? Dat zou er kunnen toe leiden dat als hij warm is te los komt te liggen om de servopomp nog voldoende aan te drijven. Oliepeil van servo al nagekeken? Geantwoord op 11-7-2016 om 22:00

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info