• de ruitenwissers slaan elkaar kapot, nadat ik ze me teveel sneeuw heb laten wissen

    Gesteld op 27-12-2014 om 14:39 in forum Citroen Xsara Picasso Misbruik melden
    • niet verbuigen, maar even de moer los en de armen opnieuw stellen, ze zullen door de sneeuw iets zijn verschoven ten opzichte van elkaar. Het luistert heel nauw. Geantwoord op 14-4-2015 om 16:36

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Heb dit ook eens gehad,tot mijn garage de nieuwe rechter ruitenwisser gratis verving door een korter exemplaar na mijn klacht hierover .Is dit verschil in lengte hiervan normaal?
      j.v. Geantwoord op 3-6-2015 om 22:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb VW polo en heb dit ook Nieuwe Bosch ruitenwisser voor polo gekocht .slaat de ene. Tegen de andere kapot. Nieuwe gekocht en weer bibberend over raam en ze raken elkaar. Nooit geen Bosch meer zaterdag nieuwe korter komen binnen hoop dat probleem
      Opgelost dan is. Geantwoord op 13-10-2022 om 18:28

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info