• Ik heb ook het zelfde probleem met mijn kachel van mijn citroen C5 jullie geven van 28 Gr en dan terug zetten naar 16gr moet dan de ventilator ook helemaal uit hoe lang moet ik wachten met de tussen pauze en als naar 20 Gr en airco aanzetten hoe lang wachten kan ik daarna wel weer terug zetten naar 16 Gr Gr Erwin

  Gesteld op 22-5-2020 om 00:15 in forum Citroen C5 (deel1) Misbruik melden
  • Schakelen van een hogere temperatuur naar een lagere gaat automatisch, hoeft niet te wachten.
   Let echter wel op dat als u van 25 naar 16 graden gaat dat een paar minuten kan duren. Gebeurt dat niet dan is waarschijnlijk uw airco niet goed. U kunt bij stilstand ook de compressor van de airco in werking horen treden , ook te merken aan de toerental op uw dashbord. Gebeurd dat niet dan kunt u het beste even de leiding van de airco ouder de motorkap voelen, zit links onder met een kleine vuldop voor koelmiddel net als de dop van uw wielband-dop.
   Wordt deze niet koud bij een ingeschakelde airco dat is het meestal bijvullen koelvloeistof door een erkend airco-/garagebedrijf. In het uiterste geval kan er ook een lek in zitten. Wordt de aircoleiding wel koud maar onvoldoende dan is het meestal koelmiddel bij laten vullen n Let op dit kost niet meer dan 75 euro incl. bij een gewone garage met airco-service, google maar op marktplaats in uw omgeving. Succes Geantwoord op 22-5-2020 om 09:16

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Mijn linker kant blijft warm ook op 16 Gr terwijl airco is net gevuld gisteren was hij nog goed koud rechter veel minder warm Geantwoord op 22-5-2020 om 09:23

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info