• Hallo ik heb een citroën c3 bj 2008. Al mijn lichten werken maar ik krijg continu verschillende meldingen dat de mislicht, remlicht, achteruitrijlicht kapot is. De tweede probleem is als in mijn sigarettenaansteker iets anders insteek werkt deze niet maar mijn sigarettenaansteker zelf werkt wel. Zou iemand mij aub hierbij willen helpen. Alvast bedankt

    Gesteld op 30-11-2014 om 15:25 in forum Citroen C3 Misbruik melden
    • Hallo,

      Ook ik krijg steeds boodschappen van defecte verlichting.
      Ik heb dit al een keer meegemaakt en toen bleek een aantal stekkers in het kastje in het gangboord stuk te zijn.Kostte me ongeveer C 600.- Het meeste aan (speur)arbeidsloon.

      Nu begint begint het weer met de verlichting.
      Ik kijk de lampen na, dan de zekeringen en tenslotte reset ik de computer.
      En dan als dat niet helpt, nu met angst en beven naar de garage. Geantwoord op 3-2-2015 om 12:29

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Hallo,
      In deze rubriek hebben al twee personen aangegeven, dat het in de massa zit in de achterlichten.
      Helaas een hele tijd geleden en ik weet niet of zij nog geregeld kijken naar de nieuwe vragen.Ik heb n.l. opnieuw de aandacht gevraagd voor dit euvel. Maar wellicht kun jij aangeven wat je gedaan hebt om deze irritante situatie op te lossen!!!! En als je een draadje hebt getrokken van de achterlichten naar het staal van de auto hoe dan?????
      Bedankt
      Fred. Geantwoord op 17-2-2015 om 14:28

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Helaas, niemand reageerde op mijn verzoek aan te geven hoe ik de massa moest herstellen.
      Dus naar de garage. Wel een kopietje gemaakt van het advies van een garage in deze rubriek van 20-11-2013 te 12.22 uur.
      De diagnose luidde: reparatie van linker achterfitting en stekker met name omleiding gemaakt i.v.m. weggeoxideerde stekkerverbinding. Totaal € 91,-- (inclusief materiaal en btw). Had ik er wel voor over om van dat gepiep af te komen.
      Dus geef de garage een zetje in de goede richting (kopie uit deze rubriek) en vraag van tevoren hoeveel het ongeveer kost!

      groeten,
      Fred. Geantwoord op 5-3-2015 om 17:48

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info