• Mijn verwarmingsketel valt constant in veiligheid en geeft ERROR 504 aan op de display...wat berekend deze foutcode ??? Kan dat nergens on line vinden ??

    Gesteld op 18-11-2017 om 18:11 in forum Chaffoteaux Pigma Green Misbruik melden
    • Bij mij hebben ze eerst ionisatiepinnetje vervangen!! Was het niet. Toen dachten ze dat defecte gasblok het probleem was... Na externe consultatie... Printplaat vervangen. Was blijkbaar het probleem. Werkt weer normaal! Probleem opgelost!! Heb alleen nog geen rekening gehad. Zal wel schrikken zijn denk ik!!
      Mvg, Toon Geantwoord op 18-1-2018 om 15:33

      Waardeer dit antwoord (14) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info