• Mijn CV regeelaar VAG 4000 Geeft als buiten temperatuur meer dan 30 graden aan terwijl het maar 6 graden is Hoe kan ik dit probleem oplossen

    Gesteld op 29-10-2012 om 16:57 in forum Cenvax VAG 4000 Misbruik melden
    • Hebben wij ook gehad. De installateur erbij gehaald en die constateerde dat de buiten-voeler geoxideerd was. Een nieuwe voeler laten plaatsen dus. Nu geeft ie weer een acceptabele buiten temperatuur aan.
      Ook is het zinvol om te kijken waar de buiten-voeler is gemonteerd. Bv. tegen een schoorsteen kan ie de warmte daarvan oppikken. Geantwoord op 24-11-2012 om 12:07

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • bij ons geeft de VAG 4000 al enige tijd een buitentemperatuur aan van structureel -10. ook na vernieuwing buitenvoeler. Sinds vandaag geeft hij ook een andere keteltemp. aan
      (voorbeeld 50 terwijl keteltemp 72 is.)

      CV technisch lijkt alles nog wel voldoende te functioneren. Dit is voor mij natuurlijk erg vreemd. Want wat is dan de (merkbare) functie nog van de Cenvax 4000.

      Overigens deze site voor het eerst gezien en mij valt op hoe weinig reacties. De leverancier/fabrikant zou hierin moeten voorzien. Als service en second opinion naar de consument. Geantwoord op 5-1-2015 om 11:17

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info