Taal Documenttype Pagina's
English Gebruiksaanwijzing 2 Naar de handleiding
500751

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Cateye-Velo-2---CC-VL-200

Zoeken resetten

  • Ik heb een reset gedaan bij velo 2. Hoe geef ik nu de bandenmaat opnieuw in? Gesteld op 6-4-2019 om 11:54

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Op de achterzijde van het tellertje vind je een SET knopje dat je moet indrukken met het uiteinde van een opengevouwen papierklemmetje. Door het SET knopje in te drukken kan je naar het menu gaan om tijden de wielomtrek in te stellen. Eenmaal de SET knop indrukken geeft je het scherm wielomtrek. Je kunt de waarde aanpassen doormiddel van de start-stop knop rechts onder de teller. Met de link hieronder kom je uit op de engelstalige gebruiksaanwijzing, daar staat ook de maattabel om de bandenomtrek uit af te leiden.
      Klik op deze LINK
      Succes Geantwoord op 7-4-2019 om 21:14

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Heb in de velo 2 de batterij vernieuwd maar hoe kan ik dan de tijd weer instellen Gesteld op 23-8-2018 om 21:30

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Op de achterzijde van het tellertje vind je een SET knopje dat je moet indrukken met het uiteinde van een opengevouwen papierklemmetje. Door het SET knopje in te drukken kan je naar het menu gaan om de tijd in te stellen. Als je gekozen hebt voor Km als maateenheid van afstand, dan zal de tijd weergegeven worden in een 24 uren indeling, als je Miles gekozen hebt als afstandsmaat, zal de tijd weergegeven in een 12 uurs indeling. Door op de start-stop knop te drukken onderaan de teller kan je het cijfer aanpassen. Door het SET knopje opnieuw in te drukken kan je het volgende cijfer ( de minuten) doen flikkeren, en ook weer met de start-stop knop aanpassen. Let wel op, want als je de batterij vervangen heb, moet je ook opnieuw de wielomtrek instellen. Dit gebeurt op dezelfde wijze door via het Set knopje tot het menu te gaan om de omtrek in te stellen en door middel van de start-stop knop de waarde aan te passen.
      Veel succes. Geantwoord op 24-8-2018 om 10:35

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Hoe herstel ik odo stand na batterijwissel van de cateye velo2 ? Gesteld op 5-2-2018 om 11:31

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Houdt de knop rechtsonder,de hoofdbedieningsknop van de teller, ingedrukt totdat het input scherm odo verschijnt. Druk de hoofdbedieningsknop in om een getal (duizendtal, honderdtal, tiental, getal) in te brengen, Druk op de set knop (het kleine knopje op de achterzijde van de teller) in om het flikkerende getal (duizendtal, honderdtal, tiental, eenheid) vast te leggen.

      Op deze site - Klik op deze LINK - vind je trouwens de originele engelstalige handleiding met op blz 2 de wijze waarop je odo na batterijwissel moet instellen.

      Succes!
      Geantwoord op 5-2-2018 om 20:30

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • Bij het rijden duidt mijn cat eye velo 2 CC-VL200, zeer wisselende snelheden. Ik rijd aan constante snelheid, in dezelfde versnelling, de snelheidsmeting duidt de ene seconde 24,5 Km/Hr aan en de daarop volgende seconde 44,2 Km/Hr onmiddellijk gevolgd door 33 Km/Hr en dan weer 65 Km/Hr. De afgelegde afstand klopt daardoor ook niet en duidt op het einde van een rit van pakweg 50 Km, de ene dag 57 Km, een andere dag 66 Km en de volgde keer 62 Km aan, niettegenstaande dat ik identiek hetzelfde parcour aflegd in dezelfde richting.
    Ik heb de contactpunten van fietscomputer en van zijn ligplaats gekuist, de afstand van de magneet en de sensor nagemeten, de magneet op de juiste hoogte gezet in overeenstemming met de markering op de sensor.
    Hoe los ik dit probleem van foutmeting op? Gesteld op 4-7-2017 om 21:27

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Neen, dat is het ook niet, ik had de batterij al vervangen door een nieuwe, het toestel gereset en de waarde van de bandomtrek terug ingegeven, De draad van de sensor naar de unit samen met de sensor door gemeten. De sensor geeft een duidelijk eenvormig signaal telkens als hij het magneet voorbij komt en alleen dan. Ik heb de computer zelf getest, door met de regelmaat van een klok de contacten te sluiten. Het is dan dat de telling misloopt, het is volgens mij een probleem van de unit zelf, die de impulsen van de sensor op een gestoorde wijze verwerkt. Het is blijkbaar onmogelijk de computer te openen. Ik vind dat het toestel na 14.000 Km gediend te hebben, toch wel snel stuk is.Geantwoord op 15-7-2017 om 10:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Heb een grotere bandenmaat als in de tabel staat vermeld wat nu Gesteld op 9-8-2015 om 13:03

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Zet het voorwiel op de grond, met het ventiel beneden. Dan rijden tot het ventiel weer beneden is. De afgelegde afstand tussen deze twee punten opmeten en invoeren. Geantwoord op 22-5-2017 om 16:13

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
  • Ik wil graag bij deze fiets computer de Nederlandstalige handleiding. Er staat nu iets van NAVIGON Gesteld op 29-7-2014 om 15:54

    Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Cateye Velo 2 - CC-VL 200 handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info