Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 58 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Het geluid van de kiestoon, als er gefaxt wordt, is te hard. Hoe kan ik het geluid zachter zetten? Gesteld op 11-4-2014 om 12:10

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • er staat dat er geen papier in zit
  Gesteld op 25-5-2011 om 11:06

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • faxen met Canon L100 lukt niet (meer). Geeft aan: gehegen vol. hoe te verhelpen ? jrollema@home.nl Gesteld op 17-6-2010 om 20:45

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Trek de netsnoerstekker eruit. De ingeprogrammeerde gegevens blijven bewaard (in tegenstelling tot wat de Canon helpdesk beweerde). Steek de stekker na 1 minuut weer in. Het geheugen is nu leeg en je kunt weer faxen ontvangen etc.!
   (In feite is dit een onelegante manier en een technische blunder van Canon in dit type: normaliter moet dit euvel simpeler en eleganter opgelost kunnen worden; zou wel in latere types gerealiseerd zijn) Geantwoord op 23-9-2010 om 17:10

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • ZWARTE STREEP MET KOPIEEREN Gesteld op 11-5-2010 om 09:25

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Verwijder de "klep" (met papieropvanggeleider) die toegang geeft tot de papierlade. Je kijkt dan onder tegen de papierla aan en boven tegen een handeltje die je naar onderen kunt trekken. Je trekt dan een klep ca. 20 graden naar beneden en kijkt dan tegen een over de hele breedte zich uitstrekkende witte kunststof strook aan. Hier loopt het papier langs. Reinig deze kunststof strook voorzichtig met een gaasje met wasbenzine (weinig !) op de locatie waar de zwarte lijn zich afbeeldt (hier zit waarschijnlijk een inktspat op de kunsstof strook). Het euvel is nu verholpen. Sluit de klep en plaats het papierlade "deksel" weer terug.Succes !
   H.J. Rollema Geantwoord op 23-9-2010 om 17:05

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Canon fax l 100

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info