• Heb een nieuw inktpatroon erin gedaan, is goed geplaatst, echter mijn andere cartridgehouder is leeg omdat ik niet meer in kleur print. Ik heb nog niet eerder maar één inktpatroon in mijn printer gehad. Heb sindsdien de foutmelding E5.

    Kan dat liggen aan het feit dat de printer een inktpatroon mist (heb het keurenpatroon er niet meer in zitten maar echt weggegooid). Ik heb niet zo'n zin om weer een kleurenpatroon te moeten kopen alleen maar zodat de printer zich dan weer compleet voelt en dan pas weer gaat printen.

    Gesteld op 11-8-2014 om 14:09 in forum Canon Pixma MP160 Misbruik melden
    • Ik geef even antwoord op mijn eigen vraag: je moet dus inderdaad BEIDE cartridges erin hebben zitten, anders print hij niet. Dat klinkt heel logisch, maar ik wilde alleen zwart printen dus dacht mijn lege kleureninktpatroon wel even weg te kunnen gooien. Nooit doen dus.... Heb dus nu een nieuw kleurenpatroon erbij moeten kopen, alleen maar zodat ik nu zwart kan printen...grrr. Slimme verkooptrucjes. Geantwoord op 15-8-2014 om 23:34

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info