• ik heb mijn oude computer moeten vervangen en heb dus nu een nieuwe met Windows 8. Ik kan wel printen maar niet scannen. Ik heb geprobeerd met de cd-rom opnieuw het apparaat te installeren, maar dat kan niet vanwege het niet compatibel zijn. Is het nou echt zo dat ik een nieuwe scanner moet gaan aanschaffen? Of kan ik iets anders doen? Iemand ervaring hier mee? Groet

  Gesteld op 9-1-2014 om 17:18 in forum Canon Pixma MP150 Misbruik melden
  • Ik had hetzelfde probleem en Canon Services & Support heeft mij prima geholpen met het
   doorsturen van nieuwe drivers en software , na downloaden , uitpakken en installeren op
   mijn PC ( Windows 8.1 Pro 64-bits ) zijn alle functies , dus ook het scannen , operationeel!
   Mijn advies: neem contact op met Canon S & S , ook kan ik u desgewenst het antwoord van
   Canon doorsturen.
   Geantwoord op 26-1-2014 om 12:01

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
  • ik kom er net achter dat ik hetzelfde probleem heb :-( zou graag de antwoorden doorgestuurd krijgen. Heb een Canon 5400 en laptop met Windows 8 Geantwoord op 14-3-2014 om 10:01

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info