• Mijn canon printer 5300 drukt niet meer af en ik krijg de melding dat de printer off line is maar dat is niet zo en hij scant wel gewoon.
    Diagnose en herstel werkt niet omdat het een draadloos product is.

    Gesteld op 6-12-2015 om 10:58 in forum Canon Pixma MG5350 Misbruik melden
    • Ik heb inderrdaad die vraag boven uw vraag gesteld. Ik begrijp alleen niet of u antwoord heeft gehad.Waar kan ik dat eventueel lezen? Geantwoord op 6-12-2015 om 23:45

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Gebruikt u de originele inkt van Canon? Ik had het advies gekregen van de winkel waar ik de inkt koop,, om te resetten met de knop met rode driehoek enkele tellen ingedrukt te houden omdat ik geen originele inktcartridges in de printer had gedaan. Canon is dan zo ingesteld dat die cartridges niet goed zijn, dus wordt er niets geprint. Ik vond dat een logische verklaring en heb dus die knop bediend. Toen kreeg ik foutcode B200. Contact opgenomen met servicecentrum. Ik kreeg te horen dat dit allemaal de oorzaak was van die merkloze inkt! Jammer!!!!. Reparatie zou in verhouding duurder zijn dan een nieuwe aanschaffen. Dus als U ook geen originele Canon inkt gebruikt zou ik eerst eens wel die inktcartridge gebruiken. Waarschijnlijk is het probleem dan opgelost. Laat mij nog eens weten of het is gelukt.Succes. Geantwoord op 10-12-2015 om 18:54

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • ik heb ook identiek zelfde probleem ! gebruik ook wel niet de originele inktpatronen, maar voorheen nooit problemen mee gehad ! GRRRRR.... resetten lukt zelfs niet, geen enkele reactie meer ! Geantwoord op 3-1-2016 om 22:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Wij hebben een modem en router in huis. De printer is draadloos verbonden met de router. Als mijn pc verbonden is met de modem, dan geeft ie de printer als offline aan. zorg dus dat je met dezelfde modem of router verbonden bent.

      Daarnaast: originele inktcartridges kan ik ook aanraden. Kennelijk ontstaat er na verloop van tijd een fout door gebruik van niet originele cartridges en kun je je printer afschrijven, dit geldt ook voor andere merken printers, niet alleen voor Canon (helaas ook door ervaring wijs geworden) Geantwoord op 3-2-2016 om 16:12

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info