• Canon printer MG 5350 is plotseling gestopt na het aanzetten,nu geen reactie met de aan/uit knop.Wie weet of er een zekering in zit en waar!

    Gesteld op 31-1-2015 om 20:20 in forum Canon Pixma MG5350 Misbruik melden
    • Achteraan zit de power-print. Bekijk de onderzijde. (Zet printer op z'n kant.) Rechts bovenaan zie je een compartimentje waarop veel tekst staat en waarin de stroomkabel steekt. Dit stuk kan je er uit halen door een onopvallend klipje onderaan en bovenaan het stuk in te drukken. Dan 'klikt' het er uit. Moeilijk uit te leggen maar met wat proberen kom je er. Dat doosje kan je van je printer losmaken (5-kabelig stekkertje). Vervolgens kan je dat doosje niet openen. Daarvoor is een speciaal stuk gereedschap nodig. Canon heeft dit met opzet zo gemaakt en binnenin zit een complexe print waar je niets aan kan doen ... en die apart duur is.
      Blijft nog volgende oplossing: komt er stroom uit de muurstekker? Vervang de stroomdraad, misschien is die stuk. Helpt dit niet? Garantie lopende? Zoniet: doe wat Canon in gedachten had bij de productie: wegwerpen en nieuw kopen. Wel spijtig van de voorraad cartridges die je nog hebt. Ik heb m'n buik vol van Canon printers. Geantwoord op 2-2-2015 om 09:31

      Waardeer dit antwoord (78) Misbruik melden
    • Ik had hetzelfde probleem. Gisteren nog uitstekend werkend. Vanochtend geen reactie aan/uit knop. Weerstand op stekker was ook oneindig, dus probleem moest aan de power-print liggen.
      Ik heb deze open gemaakt door een klein rondje rond de speciale schroef te maken. Ging tamelijk gemakkelijk (dichtmaken kan altijd via plakband.
      ECHTER, op de printplaat zit geen zekering.
      Ik heb wat foto's (contact wxs-at-hccnet-dot-nl) van mijn actie. Helaas kom ik nu niet verder. Misschien dat er nog ergens een niet werkend MG5350 staat (met een B200 bijvoorbeeld) waarvan ik de powermodule kan gebruiken... Geantwoord op 9-2-2016 om 12:58

      Waardeer dit antwoord (35) Misbruik melden
    • Ook ik hetzelfde probleem. Plots geen power meer. De speciale schroef heb ik opengekregen met een klein tangetje. Inderdaad geen zekering. Ik kan visueel niets fout aan de printplaat ontdekken, maar hij stinkt wel; ik neem aan iets doorgebrand. Dat wordt dus een nieuwe printer kopen, en inderdaad, ik had net een set nieuwe cartridges gekocht... Geantwoord op 30-3-2016 om 10:45

      Waardeer dit antwoord (17) Misbruik melden
    • Bovenstaande is niet geheel juist. Als je al zover bent dat het kastje open is en de print kan bekijken zitten er WEL zekeringen in. Deze zien er echter anders uit dan bv de gebruikelijke glaszekeringen.
      Er zitten 3 zwarte blokjes op. op de print staat gedrukt F1 t/m F3 .
      tekst op deze zekering is bv T2A 250V
      De eerste zekering beveiligd de 220 V en zit tussen de 220V connector en de spoel.
      Geantwoord op 16-5-2017 om 07:09

      Waardeer dit antwoord (48) Misbruik melden
    • Goedenmorgen,ik heb een probleem met de printer,gaat sinds gisteren niet meer aan,heb het zwarte blokje,waar de stroomkabel zit er uit gehaald,niets aan te zien,stinkt ook niet,waar kan het aan liggen? hoe kom ik bij de zekeringen?



      MVG,




      Heer M.Veldman. Geantwoord op 16-10-2017 om 09:58

      Waardeer dit antwoord (24) Misbruik melden
    • Goedenmorgen,ik heb een probleem met de printer,gaat sinds gisteren niet meer aan,heb het zwarte blokje,waar de stroomkabel zit er uit gehaald,niets aan te zien,stinkt ook niet,waar kan het aan liggen? hoe kom ik bij de zekeringen?


      Kan het zijn,dat het zwarte blokje defect is? is deze te vervangen? wat kost zo,n blokje?



      MVG,




      Heer M.Veldman. Geantwoord op 16-10-2017 om 09:59

      Waardeer dit antwoord (20) Misbruik melden
    • Ik heb mijn Canon MG5650 precies 3 jaar geleden gekocht en opeens tijdens het printen houd hij er mee op en gaat niet meer aan. Het is nou niet zo dat wij deze printer zo intensief gebruikt hebben, bij lange na niet. Mijn vorige Canon ging ook al veel te snel kapot. Dus mijn advies: koop GEEN CANON! Geantwoord op 19-12-2018 om 11:21

      Waardeer dit antwoord (21) Misbruik melden
    • mijn MG5550 gaf eerst een B200 fout, na een paar opstarten geeft de aan knop geen kik meer, power modul uitgehaalt, zie niks en geen geur, WAT NU Geantwoord op 4-2-2019 om 16:24

      Waardeer dit antwoord (31) Misbruik melden
    • Op internet staan een aantal trucjes om B200 te omzeilen. Jammer genoeg werkt het niet voor lang.
      Werkt jouw printer al? Zelf heb ik hetzelfde model staan met 5 volle cartridges. Krijg hem maar half aan de praat door het afplakken van een paar contactpuntjes.
      Als jij niets meer met je printer doet kan ik hem misschien gebruiken voor onderdelen of als jij hetzelfde wilt kunnen we er over praten.
      Kees0633711046 Geantwoord op 21-3-2019 om 14:14

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Kijk voor andere voeding.
      Heb de MG 6650. is ook dood,op ledje na,
      Vermoed voeding stuk.

      2 voedingen op Ebay gekocht.
      Krijg ze vandaag of morgen binnen.
      Geantwoord op 22-8-2019 om 15:29

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Het printje aan de zijkant , op de voedingshoek zal defect zijn.
      Voeding zelf is goed.
      Of begin en eind datum over.
      Had hem al vele jaren.
      Geantwoord op 25-8-2019 om 18:10

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • ook ik had mijn 7250 de vorige dag nog gebruikt, en geen stroom meer, dus een ander blokje besteld via ali
      en helaas ook het nieuwe blokje werkt niet, alleen dit was al mijn 2e 7250 nu stop ik er mee Geantwoord op 26-2-2021 om 14:21

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Nou ik lees het al hierboven. Ik heb hetzelfde probleem met mijn Canon ip 7250 van het ene op het andere moment gaat het lampje uit en is niet meer aan te zetten. Ik stap nu definitief over op een ander merk na 4 Canon printers. Geantwoord op 8-5-2021 om 16:02

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info