• ik wil uitsluitend in zwarte kleur afdrukken en heb geen kleurcartridges nodig, hoe kan ik dit aangeven in de display?

    Gesteld op 1-5-2017 om 10:25 in forum Canon Pixma MG 6650 - Windows Misbruik melden
    • Hallo,

      Ik heb dit even nagekeken,
      Als je een kopie maakt via de scanner ( zonder PC ) dan kan je die afdruk laten komen in zwart door op de <black> knop te drukken. In kleur de <kleur> knop.
      Als je via de PC werkt kun je bij instellingen ( op de PC) van de printer aangeven hoe je dit geprint wilt hebben. Lichtgrijs , gewoon of scherpe kwaliteit en ook of dit ALLEEN in zwart gedrukt moet worden.
      Let wel dat de kleurencassettes er in moeten blijven zitten omdat de printer anders niet zal werken. Ik ben aan het nagaan of het mogelijk is om voor het printen voortaan alle cassettes als zwart te gebruiken ( alle 5 dus) zodra ik dat weet geef ik hierop nog respons.
      Nog even ter verduidelijking....Zwart is geen kleur.
      Succes.
      Hotil Geantwoord op 1-5-2017 om 13:00

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Extra info

      Helaas is het niet mogelijk om alle cartridges te vervangen door zwart. De chip die op de cartridge zit zal dan namelijk
      een foutmelding geven.

      Bij de meeste printers moet er wel kleur geplaatst worden maar kunnen de instellingen aangepast worden naar zwart/wit printen.
      Dan zullen de kleurencartridges niet gebruikt worden.
      Groet
      Hotil Geantwoord op 1-5-2017 om 13:03

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info