Verklein
Vergroot
Pagina terug
1/208
Pagina verder
MX920 series
Online handleiding
Scannen
Nederlands (Dutch)
1

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

  • Het is niet mogelijk om te printen. Er verschijnt "Ondersteuningscode 1681: Meer dan een inkttank met de volgende kleur geïnstalleerd" De originele Canonpatronen zijn echter perfect ingebracht.
    Bij openen is er een rood knipperlichtje op de 551M en geen lichtje op PGBK (zwart)
    Na eruit halen en drukken en blijven proberen weer dezelfde code maar bij openen is er geen lichtje meer op 551M. De patronen zijn pas vervangen en dus niet leeg.. Gesteld op 27-10-2020 om 15:25

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Als het lichtje knippert is de tank leeg of bijna leeg, als de tank OK is blijft het lichtje branden !!! Misschien vuile contacten, aan de tanks of printkop ? Geantwoord op 27-10-2020 om 16:27

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Tja, dat staat er idd, maar de patronen zijn correct ingebracht. (Nieuwe én van Canon) Er zijn er geen van dezelfde kleur..
      Hij geeft ook geen code voor lege patronen en het rare is dat er telkens andere knipperen, soms 551M en dan weer 551C, en dan weer een andere. Bij de PGBK brandt geen lichtje..
      Zal eerst nazien of er vuile contacten op tanks of printkop zijn. Overigens staat er nu "Ondersteuningscode 1411, De volgende inkttank wordt niet herkend" BK. Na nog eens indrukken dezelfde melding maar dan nu voor 551CGeantwoord op 28-10-2020 om 10:50

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ja het lijkt op het in de war zijn van de electronica of software, je blijft in een kringetje rondlopen. In het algemeen werkt een reset en een nieuwe start goed op vergelijkbare situaties. Een reset knop zal de printer niet hebben(?), Maar uitzetten en de stekker even verwijderen zou genoeg moeten zijn. Misschien de printer driver software opnieuw laden...? En contactjes reinigen kan natuurlijk nooit kwaad. Soms gaan machines gewoon stuk en moet ie naar de service voor vervangende onderdelen.
      Zo maar wat gedachten. HansP.
      Geantwoord op 28-10-2020 om 11:44

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Wat moet ik doen om de term afdrukken in bewerking te stoppen?
    Gesteld op 16-9-2020 om 10:34

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • mijn MX925 printer geeft de storing B200: wat is de oorzaak hiervan en hoe los ik dit op Gesteld op 27-6-2020 om 08:51

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ondersteuningscode B200.
    De printer moet worden gerepareerd. Gesteld op 1-6-2020 om 16:48

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • ik kan niet meer draadloos scannen naar mijn computer Gesteld op 14-5-2020 om 15:32

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik wil mijn Canon MX925 graag reinigen en uitlijnen Gesteld op 13-5-2020 om 09:53

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Printer drukt geen zwart af, inktcartritch niet leeg Gesteld op 10-5-2020 om 20:02

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Druk je veel af ??? Heb je in het onderhoudsprogramma de printkop al eens laten reinigen? dat doe via eigenschappen printer en daar het tabblad ONDERHOUD war je talrijke onderhoudsfuncties kunt laten uitvoeren door je printer !!! Mvrg. René Geantwoord op 11-5-2020 om 11:07

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Mijn printer print niet meer. Hij geeft steeds de foutmelding B200 Gesteld op 16-4-2020 om 14:24

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • B200 is een beruchte fout van Canon printers. Onder Google is er veel over te vinden. Het betreft een fout van de printkop bijv. vuil of oververhit.
      Tamelijk recent is de volgende link:
      Klik op deze LINK
      Misschien levert het iets op. Als gebruiker heb ik er zelf geen ervaring mee.
      HP Geantwoord op 16-4-2020 om 22:40

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Printer geeft ineens uit zichzelf verschillende lettertypen in een document. Bold open enz.
    Weet iemand wat er aan de hand is en hoe ik dit kan oplossen? Gesteld op 10-4-2020 om 12:09

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • ik heb keuze tussen COPY, FAX, SCAN en MENU.

    Ik wil een Page document printen.

    Hoe?
    Dank

    Gesteld op 29-3-2020 om 18:55

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Klik eerst op anderstaande link om al de stuurprogramma's op je pc te hebben, en dan kun je zelf je afdrukvoorkeuren ingeven bij eigenschappen printer, en kun je dan ook vanuit gelijk welk programma ook, al is het nu Word, Exel, foto's, email enz, afdrukken. Veel succes, René
      Selecteer hieronder de link en klik met rechtse muisknop erop en dan kom je op de downloadpagina van canon waar je dan drivers "MX920 series MP Drivers v.1.01 (Windows) " kunt downloaden.

      Klik op deze LINK Geantwoord op 30-3-2020 om 16:09

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik krijg steeds de melding code 1681, er is meer dan een inkt-tank met de volgende kleur geïnstalleerd, de PGKB.die knippert dus. Maar de gele, de 551Y, knippert ook! Beide zijn onlangs vernieuwd.
    Ik heb alles gedaan wat je maar kunt doen. Zelfs 'n nieuwe inkt-tank de PGKB, maar helaas.Kan iemand mij helpen? Gesteld op 15-3-2020 om 18:33

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik wil een foto afdrukken van 4x6 inch en heb dit ook zo geselecteerd in de printerinstellingen met keuze van de bovenste lade met juiste formaat van fotopapier.
    Telkens ik de printopdracht lanceer, krijd ik de melding dat de bove,ste lade wordt genomen tgv conflict met de printerinstellingen. Wat kan ik doen om foto toch via bovenste lade afgedrukt te krijgen ?
    Gesteld op 10-3-2020 om 16:45

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Krijg een foutmelding op de printer dat er een fout is opgetreden De printer moet worden gerepareerd.
    Er wordt gevraagd de printer af te zetten en de stekker uit het stopcontact te verwijderen. Dit heb ik dan ook gedaan maar de foutmelding blijft bestaan.
    Hoe kan ik dit oplossen? Gesteld op 23-2-2020 om 20:00

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Beste,
      Uw probleem kan vele oorzaken hebben, zit er geen probleem in de papiercassette ? zitten alle inkttanks goed vast ? Geeft de printer een foutcode aan ? of heeft de printer onlangs een shock gehad door verplaatsen of zo ? Hebt u nà uittrekken van de stekker minimum 2 minuten gewacht alvorens terug aan te leggen ? Hopelijk kan dat uw probleem oplossen !
      Groeten
      WK Geantwoord op 23-2-2020 om 21:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • mijn Canon mx925 drukt geen zwart meer af, ik krijg verder geen foutmeldingen of wat dan ook, beide zwarte inktcassettes zijn pas vervangen. Rara Gesteld op 8-2-2020 om 11:03

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Haal ze er eens opnieuw uit.kijk of de contacten goed proper zijn, en controleer of ze goed zijn ingeklikt ! Het lampje op de inktpatroon moet gedoofd zijn!! Succes Geantwoord op 8-2-2020 om 13:12

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • In aanvulling op bovenstaand antwoord, controleer of de beschermstripjes van de inktoevoer van de cassette's zijn verwijderd.Geantwoord op 8-2-2020 om 13:38

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Even voor de duidelijkheid, de lampjes op de inktpatronen moeten toch juist AAN zijn! Alleen als je op zijn, gaan ze knipperen, tenminste zo gaat dat bij mij al jaren!Geantwoord op 8-2-2020 om 14:28

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Correct, de lampjes branden bij goed geplaatste patronen. Er schijnen wel patronen in omloop te zijn (geweest?) die niet door Canon worden herkend, maar daar heeft deze gebruiker geen ervaring mee. Er zijn er ook een aantal buiten Canon om die wel geaccepteerd worden.Geantwoord op 8-2-2020 om 15:05

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • er is een printerfout opgetreden. C000. Papier en inkt is oke. De stroom er al een keer af gehaald maar de melding blijft staan. Kan niet printen Gesteld op 14-1-2020 om 14:12

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Heb exact hetzelfde probleem. Trad op na het vervangen van een inktcassette voor een nieuwe (originele Canon) inktcassette. Zou toch wel handig zijn wanneer Canon hier een oplossing voor aandraagt. Geantwoord op 15-2-2020 om 13:48

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
    • Ik heb hier hetzelfde probleem . C000 en doet niets meer. Trad bij mij op nadat ik printopdracht via de laptop gaf. Graag reactie, inkt en papier oké, stroom er al afgehaald Geantwoord op 24-7-2020 om 15:55

      Waardeer dit antwoord (2)Misbruik melden
    • Ik heb de printer uitgezet en alle cartridges eruit gehaald. Daarna printer aangezet. Printer gaf daarna melding cartridges niet te herkennen, klep open gemaakt, cartridges geplaatst die ik eruit gehaald had en klep dicht gedaan. Nu werkt de printer weer!Geantwoord op 24-7-2020 om 16:02

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • kan de canonprinter pixma m925 aan en uitgezetworden via de computer of moet dit telkens manueel gebeuren Gesteld op 30-12-2019 om 09:53

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ik denk niet dat dit via de pc kan gebeuren, tenzij u een 220 V UIT hebt op de achterkant van de pc !
      Dus van zodra u de stroom uitschakelt van de pc, wordt de stroom naar de printer uitgeschakeld
      Manueel uitschakelen van de printer = gedurende circa 5 seconden de knop ON induwen.
      Froeten
      WK Geantwoord op 30-12-2019 om 12:01

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Weet iemand een eenvoudige manier om cd/dvd te printen met deze Canon MX925
    Ik vind dat de manier van Canon toch tamelijk ingewikkeld is. Iemand een beter idee ?
    Bedankt voor de hulp Gesteld op 7-12-2019 om 17:49

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Mijn printer MX925 reageert niet meer op een afdruktaak. Ik krijg geen foutmelding, alleen de melding 'printer reageert niet'. Weet er iemand wat er fout kan zijn. Via probleemoplossing kan ik ook niets vinden. Gesteld op 26-11-2019 om 13:47

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Heb inktvlekken op fotos nà afdruk, heb 3 x rollen gereinigd maar iets minder,maar toch nog teveel vlekken ???Wie heeft dat al kunnen oplossen ? Gesteld op 7-9-2019 om 14:04

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • drukt alleen zwart-wit letters en cijfers dubbel of wazig af. kleur is scherp??
    Gesteld op 18-8-2019 om 10:14

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Krijg steeds de melding: Stel de pc in om het scannen te starten. Hoe dient dit te gebeuren? Gesteld op 3-7-2019 om 21:46

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Mijn methode: via het configuratiescherm (via het zoekvenstertje linksonder op de taakbalk) 'Apparaten en printers' weergeven. Op volgende scherm printer (afbeelding) aanklikken. Dan rechts boven in het kader in blauwe lettertjes 'foto's of documenten scannen'. In het volgende scherm op 'zoeken' klikken. Zo zou het moeten lukken. Geantwoord op 20-8-2019 om 20:47

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • aangesloten op het stroomnet, reageert de printer niet op het indrukken van d knop 'on'
    zit er wellicht een zekering in het apparaat ? Gesteld op 3-7-2019 om 14:46

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • ik heb bij een kopie boven in de printer is het te printen papier vast gelopen het papier kwam eruit en wilde weer terug ik heb het papier even vast gehouden dom en zit nu dus vast. printer MX 925 Gesteld op 22-6-2019 om 13:07

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • ik wil een foto afdrukken op een DVD en niet via glasplaat Gesteld op 19-5-2019 om 16:36

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik wik dat printer print vanuit cassette 2, dus de onderste lade. Hoe krijg ik dit zo. ? Gesteld op 14-5-2019 om 08:57

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • mijn Canon MX920 printer WS geeft foutmelding B200 Gesteld op 5-5-2019 om 16:46

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Waarschijnlijk de printkop kapot of de printplaat in de printer. Gewoon een goede en goedkopere printer kopen. Nieuwe printer is goedkoper dan een nieuwe printerkop. Geantwoord op 5-5-2019 om 16:55

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Na installatie nieuw modem meldt mijn draadloze Pixma MX 925 'inactief'
    Ik zie aan het lampje op de printer dat hij wel contact heeft met het modem. Waar moet ik beginnen met het oplossen van dit probleem? Gesteld op 30-3-2019 om 12:40

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik heb een Canon Pixma MX925. Heb een tijdje geleden een B200 melding gehad (printer deed niets meer). Heb er een nieuwe printerkop ingezet + nieuwe cardridges en hij deed het weer(dacht ik). Probleem is dat hij dvdlabels op papier wel goed uitprint maar echt op een dvd niet. De kleuren veranderen en geel overheerst ontzettend. Gesteld op 30-3-2019 om 11:11

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • cd/dvd printen lukt niet,ik volg nochtans de juiste instructies vanaf My Image Garden,tot op het moment dat ik "Disc label cd dvd) zie staan. Maar als ik klik op "Disk Label' gaat NIETS open, want die tekst staat in lichtgrijs,kan dus niet open) Volgens gebruiksaanwijzing moet ik daaronder "New Disk" vinden en een CD zien verschijnen rechts. Maar dat lukt niet ! Waar zou het probleem kunnen zitten.Alle hulp welkom Gesteld op 22-3-2019 om 11:55

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • De 'verpakking' van disc printing is inderdaad ingewikkeld geïmplementeerd bij Canon. Maar wellicht is de belangrijkste aanwijzing dat de te printen image voor de disc moet worden gesleept naar de Disc label# entry die wordt aangemaakt als je aangeeft dat je een disc wil printen. Dat slepen moet gebeuren door te browsen naar de bestemde image op je systeem binnen de onderhavige Canon print procedure. Na het slepen wijzig dan de naam disc label# in een meer functionele naam, die ook blijft bestaan voor latere gebruik. De 'gevulde' disc label met naam kan nu eenvoudig naar de disc opmaak procedure worden gesleept. Zelf maak ik geen gebruik van My Image Garden en doe het rechtstreeks via de Canon Quick menu app en kan dus niet een stap voor stap procedure beschrijven. 'k Heb zelf (eindelijk...) goede en vlotte resultaten met Canon Disc Printing. Hoop dat dit ook in dit geval helpt.
      Hans P. Geantwoord op 24-3-2019 om 11:53

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
    • Ik gebruik het programma "Canon Easy-PhotoPrint EX" wat je ook download via de canon website voor je printer MX925, en alles is gebruiks vriendelijk, ik gebruik het al lang en had nog nooit geen problemen, er zitten natuurlijk veel mogelijkheden in om je ontwerp te maken zoals je zelf wilt, maar het resultaat is altijd toppie bij mij.
      veel succes,René VEGeantwoord op 24-3-2019 om 22:50

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Bedankt René voor deze informatie, zal dat even uitproberen, heb andere tools geprobeerd voor cd dvd af te printen, maar deze zijn niet merkgebonden ttz om af te printen met Canon, de layout past niet om rechtstreeks af te printen, et het is te ingewikkeld om die positie juist in te stellen.Geantwoord op 25-3-2019 om 11:44

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Wij zoeken de instructie video voor het reinigen en vervangen van cartridges Gesteld op 16-3-2019 om 00:03

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Wie kan mij precies melden hoe ik een document kan inscannen en direct opslaan op bureaublad. Dat lukt aan geen kanten. Kan enkel document scannen en afprinten ! Ik zou moeten kunnen inscannen en direct bijvoegen bij email. Gesteld op 15-3-2019 om 17:16

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • installeer ij utility vanuit de printer. kun je met zoeken zo vinden. dan naar instellingen en zeggen waar het heen moet. in map afbeeldingen/scans bv. dan komt bij scannen het plaatje vanzelf te zien. 2x r muis en naam wijzigen . verder kun je eropklikken en kopieren naar en dan is er ook de keuze email.marijke digibeet van 75 jaar. Geantwoord op 15-3-2019 om 19:24

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
  • Printerfout staat op mijn display ondersteuning code C000, wat moet ik nu doen? Gesteld op 14-3-2019 om 14:06

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik krijg een foutmelding met ondersteuningscode C000. Echter er zit geen papier vast en ook zit er geen printopdracht meer in machine. Wat kan er fout zijn
    Gesteld op 9-3-2019 om 14:26

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • bij mij was het antwoord uit de technische hoek: printerkop vervuilt of moederbord kapot. bij de eerste kun je nog zelfwerkzaamheid proberen. bij 2 nieuwe kopen met hulp helpdesk canon want die geven je dan een code voor 20% korting op een nieuwe online bij canon gekocht. marijke Geantwoord op 9-3-2019 om 16:48

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • foutmelding b200 in mx925. er was een vel papier verfrommeld dat heb ik eruit gehaald. ook drie nieuwe inktcartridges erin. toen nog 4 goede copieen gekregen. daarna papier verfrommeld. maar na verwijderen blijft het probleem. Gesteld op 13-2-2019 om 11:41

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • doe de achterklep eens open, grote kans dat er stukjes papier zijn blijven zitten, je kan dat zien als je verfrommelde pagina een deeltje ontbreekt ? zowieso kan het geen kwaad om het ingekomen stof of vuiltjes te verwijderen Geantwoord op 13-2-2019 om 11:58

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
    • dat heb ik allang gedaan, lades eruit op zijn kop en achterklep eruit. er zit nergens meer een snippertje. kan ook nergens in de handleiding iets vinden over b200. de helpdesk zegt alleen maar dat het een mechanisch probleem is en daarbij niet helpen. reparatiewerkplaats zit in bergen op zoom. ik woon in leeuwarden.... reparatie sites bginnen met 75 euro en 12 euro per 10 minuten. daar heb je een nieuwe voor.Geantwoord op 13-2-2019 om 12:05

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Wie kan mij helpen om eenvoudig een document in te scannen die ik dan wil opslaan in "Mijn documenten" bedoeling is om dat dan te voegen bij een email !
    Heb dat nog nooit gedaan, en weet niet hoe beginnen Gesteld op 31-1-2019 om 18:01

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • het programmaatje " ij scan utility " downloaden van de canon site voor je printer, en dan toont alles zichzelf, kiezen welk bestand je wilt inscannen en het gescande ga je dan terug vinden in de map downloads. Geantwoord op 31-1-2019 om 18:19

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
  • na inschakelen heeft de printer zich zelf uitgeschakeld en is niet meer in te schakelen Gesteld op 31-1-2019 om 15:41

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Is er nog spanning op de stekkerdoos ? Probeer eens een ander toestel op dat stopcontact, zo weet je het meteen, en zit de stekker er nog goed in ? Als dat allemaal OKÉ is zit de fout binnen in de printer !
      Geantwoord op 31-1-2019 om 16:06

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • mijn canon mx920 geeft de foutmelding B 200 En geeft aan dat hij moet gerepareerd worden . kan ik daar zelf iets aan doen Gesteld op 29-12-2018 om 14:52

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Dit is een referentie website die het probleem en oplossing beschrijft. 'k Heb hier zelf geen ervaring mee.
      "Klik op deze LINK;
      Links worden met dit forum niet goed doorgegeven, dus kopieer dit zinnetje in een browser succes
      HansP Geantwoord op 29-12-2018 om 22:59

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Het niet vertoonde 'zinnetje' bleek in het forum achteraf toch omgezet te zijn in een echte Link... Druk dus op het onderlijnde woordje Link hierboven voor een beschrijving van het B200 probleem van Canon MX920. Het probleem zelf is mij onbekend dus ik weet niet of de aanwijzing op zich effectief is.
      Tip: In het algemeen zijn vele errorcodes van Canon te googlen.
      HansPGeantwoord op 30-12-2018 om 15:05

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Klik op deze LINK

      Dat zou de link moeten zijn om verder te gaan en een oplossing te zoeken voor die B200 problemen, heb zelf een printer staan die dat probleem heeft, en die ik nu niet meer gebruik,maar een handige harry kan dat misschien wel oplossen, kan ook weg voor gebruik van onderdelenGeantwoord op 30-12-2018 om 15:33

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • De inkttanks verwijderen, en de printkop eruit halen, om de printkop eruit te halen kun je terug vinden ergens op YouTube onder verwijderen printkop Canon MX 925. Die printkop heb ik dan een nachtje ondergedompeld en laten weken in isopropyl alcohol. Daarna droog geblazen en terug geplaatst, inktpatronen erin en mijn printer was terug OK.
      Bij 123inkt.be kan je ook reinigings-cartridges kopen voor de MX 925 , terug te vinden als je volgend zinnetje googled, "reinigingscartridge voor canon MX 520" .
      Veel succes,
      RenéGeantwoord op 30-12-2018 om 17:37

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
  • Als ik wil printen gebruikt de printer papier uit de bovenste lade( klein fotopapier) en niet het printpapier a 4 uit de onderste lade. Wat moet ik doen ? Ingrid Gesteld op 28-12-2018 om 16:42

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Dag Ingrid,
      - ga naar je configuratiescherm en klik daar op "Apparaten en printers".
      -Daar zie je jouw Canon MX 520 series staan, die met een groen vinkje erbij.
      -Daar klik je met de RECHTSE muisklop op, en dan klik je dan op "eigenschappen printer, en dan nog eens op voor Canon MX 520 series PRINTER kiezen.
      -In dat nieuwe tabblad klik je dan bijna onderaan op "VOORKEURS INSTELLINGEN".
      - En in het volgende tabblad kun je dan je het "PAPIERFORMAAT PRINTER" aanpassen naar A4 i.p.v. je fotoformaat.
      - dat nog eventjes TOEPASSEN en OK drukken, en je probleem zou moeten opgelost zijn !
      Vele groetjes en succes, René Geantwoord op 28-12-2018 om 17:23

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Is het mogelijk om handmatig een afwijkend papierformaat (15x15) in te voeren? Zou volgens mij moeten kunnen, maar handmatige invoer staat niet bij de opties voor afdrukken, terwijl bovenop de printer wel handmatige papierinvoer aanwezig is. Gesteld op 17-12-2018 om 18:38

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Je hebt 2 invoer cassettes, in de bovenste neemt dat formaat wel, en die zit net boven de onderste.
      bovenop de printer is dat een papier invoer om te scannen, maar niet om te printen !
      Veel succes, René Geantwoord op 18-12-2018 om 10:08

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • De eerste zin van de originele vraagstelling is een reële vraag. Het tweede deel is een onbegrip tussen document invoer en papier uitvoer zoals René ook al heeft aangegeven.
      In de opties en eigenschappen van de printer opdracht (Ctrl+P) kan het papierformaat van de printer in alle gewenste maten worden aangepast. Nodig is dat niet altijd. De layout van de output wordt volledig door de layout van het af te drukken document bepaalt . In zowel de onderste als de bovenste papier voorraadlade van de printer kunnen ’afwijkende’ papierformaten worden aangebracht. Gebruik voor testen van de layout voor een setup mede het afdrukvoorbeeld in de printopdracht. HP
      Geantwoord op 18-12-2018 om 12:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dank voor jullie reacties. Ik begrijp nu dat het deel bovenop de printer bedoeld is voor kopieer-/scanopdrachten. Die tweede papierlade had ik niet eerder ontdekt... Het punt is dat de printer zegt dat het papier in de onderste lade op is als ik afwijkende formaten wil printen (en soms ook als ik reguliere formaten print trouwens), en de lade vrijwel leeg is. Nu wil ik kerstkaarten printen van 30x15; dat formaat papier heb ik niet in zulke hoeveelheden dat ik de lade bv tot op de helft kan printen. Maar ik ga nog wel even puzzelen, misschien dat het toch lukt...Geantwoord op 18-12-2018 om 13:36

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • De meest eenvoudige suggestie voor kerstkaarten van 30X15 cm is print op vol formaat A4 (bijna 30) met eventueel 200gr (foto) papier en snij achteraf het 5 cm blanco randje eraf. Dit lijkt me verder geen interessant forum onderwerp meer. HPGeantwoord op 18-12-2018 om 14:21

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Als je toch het papier hebt van 30 X 15 is dat toch geen probleem om die te laten invoeren via de onderste lade !!! De zijdelingse geleiders kun je smal genoeg zetten en de lengte is ook geen probleem.Best enkel schuiven met de witte geleider, de zwarte volgt wel zodat het netjes gecentreerd is.
      Veel succes,René Geantwoord op 19-12-2018 om 00:23

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hoe kan ik bij de MX 925 de onderste printerlade selecteren; ik wil A4 printen en geeft steeds de melding dat de bovenste lade leeg is (correct); doch ik wil de onderste (A4) lade gebruiken Gesteld op 6-12-2018 om 17:38

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • ik wil een document inspannen; heb de printer in het "netwerk" hangen; printen gaat prima; scannen niet; krijg de melding "stel de pc in om het scannen te starten"...iemand een idee, want op de pc valt verder niets in te stellen Gesteld op 6-12-2018 om 16:51

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Deze link brengt U naar de support pagina en misschien met het stuurprogramma ( MX920 series MP Drivers v.1.01 ) opnieuw te installeren en vervolgens onmiddellijk te laten connecteren via de draadloze lan , want IJ Scanner Selector EX: de software die de installatie voor scannen via een netwerkverbinding uitvoert zit daarin.
      Veel succes, René
      Geantwoord op 6-12-2018 om 17:30

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Installeer My Imagegarden, want hij scant uitsluitend op initiatief vanuit je PC. Daar kun je dus ook van alles instellen over formaten en opslagplaatsenGeantwoord op 6-12-2018 om 19:31

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • ik wil dvd of cd printen is daar een beschijving van Gesteld op 22-11-2018 om 12:27

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Op Youtube staan verschillende filmpjes die dat proces beschrijven. URL links werken op dit forum niet altijd, maar zoek onder Youtube naar ´canon mx925 disc printing´. De printer software heeft soms wel wat voeten in de aarde en er zijn diverse wegen. Mijn eenvoudigste methode geef voor de af te drukken image een printcommando voor de Mx925 met Ctrl+P en kies voor papierformaat disc printing. HP Geantwoord op 22-11-2018 om 16:26

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
  • Ik wil met mijn iPad afdrukken op mij; canon 925 Pixma Gesteld op 15-11-2018 om 15:51

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Probleem met fotos afprinten op dvd of cd disc, kan enkel via scanner een foto plaatsen
    Hoe moet ik instellen om een foto die op de hard disk staat in te voegen Gesteld op 20-10-2018 om 15:15

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Beste René, bedankt voor het antwoord, maar daar zit juist het probleem, ik zit in Easy Photoprint, eens dat ik een voorbeeld sjabloon heb geopend, kan ik de tekst verwijderen of aanpassen voor mij, maar de plaatsen wààr het gearceerd is, krijg ik daar geen foto is, idem met de diverse sjablonen die men voorstelt. Met de MP500 vroeger had ik daar geen problemen mee. Misschien doe ik ergens iets verkeerd, nochtans volg ik de richtlijnen die ze opgeven. Tenzij u het op een andere manier doet ?Geantwoord op 22-10-2018 om 14:28

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Gewoon naar stap 2 gaan en afbeelding importeren vanaf je harde schijf, of gelijk wat, en die komt dan in een leeg vakje terecht die je dan kon uitrekken over de hele dvd of cd, de tekst vakjes zie ook nog en ofwel verwijder je die of vul je in en kan je ook vergroten of verkleinen naar gelang je wens,
      Veel succes,
      RenéGeantwoord op 22-10-2018 om 14:47

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
    • Via de Canon Quick menu opties is het bedrukken van een disc geweldig ingewikkeld. Het kan, maar na verloop van tijd raak je de methodiek weer kwijt en moet je weet opnieuw zoeken.
      De optie die mij heel goed werkt is:Toon de foto die je wilt printen op je scherm en geef een printopdracht (Ctrl P). Kies in het printmenu voor Papiertype: Afdrukbare disc. Het papierformaat wordt dan: Disclade en in de overige opties kun je in de eigenschappen van de printer nog voor afdrukvoorbeeld kiezen. Na OK gaat de communicatie met de printer op de gebruikelijke wijze om de disctray te plaatsen en dat zal verder geen problemen opleveren.Succes.
      HansP
      Geantwoord op 22-10-2018 om 14:48

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
    • Beste René, inderdaad het Quick menu is tamelijk ingewikkeld, en als je dan bijna niet dagelijks gebruikt raak je de manier van doen kwijt. En als je niet meer van de jongsten bent....is dat nog erger..... Ik zal eens een proef doen met de info die je mij hebt doorgegeven, waarvoor nogmaals dank. WillyGeantwoord op 22-10-2018 om 16:17

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • René en Hans P, aan beiden dank voor het gegeven antwoord op mijn print disc probleem, ik probeer uit en hoop dat het lukt
      WillyGeantwoord op 22-10-2018 om 16:24

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Print disk probleem
      Beste René, ik tracht tevergeefs te zoeken naar de stap 2 van uw uitleg, ik weet niet precies waar die staat, eens gevonden rn weten wat ik moet open doen, zal dat dan zeker wel moeten lukken.Indien mogelijk misschien stap voor stap beschrijven.BedanktGeantwoord op 22-10-2018 om 19:14

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • ter attentie van Hans P,
      Beste Hans, de uitleg die u mij hebt gegeven werkt maar ik stel vast dat dit enkel lukt voor een foto die gans de dvd bedrukt; Mijn bedoeling is dat ik er diverse fotos en titel kan inbrengen, met verschillende achtergronden en zomeer, zoals een koopdvd eruit ziet.Als ik de Canon sjabloons bezie, kan je diverse achtergronden openen, met diverse mogelijkheden om afbeeldingen in die gearceerde velden in te brengen.Dat is in feite wat ik wil bekomen, helaas lukt het nog niet op dit momentGeantwoord op 22-10-2018 om 19:18

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hier ligt het probleem , ik tracht foto’s in te brengen op de plaatsen die gearceerd zijn !
      De tekstkaders kan ik ook niet vergroten voor titels die langer zijn !
      Jammer kan ik geen printscreen invoegen, misschien wel indien ik over uw email adres beschik ?
      mijn email weka-video@hotmail.com



      Geantwoord op 22-10-2018 om 19:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Via deze link zal je zeker je doel vinden, daar zit een CD labelprint tool in die waarschijnlijk niet zo ingewikkeld zal zijn, het programmatje dat ik heb is natuurlijk wel wat ouder en heel gebruiksvriendelijk.
      veel succes, René Geantwoord op 22-10-2018 om 21:38

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Probleem met ADF reader loopt na een halve pagina vast Gesteld op 18-10-2018 om 12:51

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hallo,

    ik heb een canon printer type MX925. weet iemand wat de maximum papierdikte is die je met zo'n printer kan gebruiken? zou niet graag hebben dat hij vast komt te zitten. Dank bij voorbaat. Gesteld op 3-10-2018 om 09:47

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Kan ik met de Canon MX 925 printen via NFC? Ik kan op de printer die mogelijkheid niet vinden. Gesteld op 1-10-2018 om 14:37

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik wil een draadlose verbinding maken van mijn Laptop met mijn Canon Printer PIXMA MX925.
    Ik druk op Menu en ga met pijltjestoetsen naar Instell. Draadl. LAN.
    Dan lees ik in de display " Houd de WPS-knop ingedrukt en druk OK.
    Mijn vraag is: Waar is de WPS-knop?
    Dank voor het antwoord. Gesteld op 23-9-2018 om 15:54

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • ik heb deze printer gekregen en wil hem nu gaan gebruiken.
    Nu geeft hij de ondersteuningscode 5100 aan.

    Maar ik kan er nu niks mee. Wat moet ik doen? Gesteld op 13-9-2018 om 16:27

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Canonmx925. mIJN PRINTER STAAT OFFLINE. hOE KAN IK HEM ONLINE ZETTEN?
    Gesteld op 5-9-2018 om 08:42

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Waarom is het niet mogelijk om draadloos een a4tje af te drukken Gesteld op 15-8-2018 om 14:24

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • de printer geeft een ondersteuningscode B200 .. Print niet meer. Wat kan hier aan gedaan worden? Gesteld op 10-7-2018 om 21:05

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • B200 fout kan vooral voorkomen met de inktcardidges of printerkop, heb zelf ook dat probleem gehad maar nà de tips gevolg te hebben op uw forum, print hij terug, maar soms na enkele malen gereset te hebben. De printer is amper 3 jaar, en om probleem te verhelpen zit er een nieuwe printkop in.Niet goedkoop. Om verder geen problemen te hebben, heb ik mij een andere printer aangeschaft. De actuele MX925 wil ik van de hand doen voor een kleine prijs. Alles zit nog in de originele verpakking.Indien iemand interesse,doe een voorstel en handelen af. Geantwoord op 6-12-2018 om 19:58

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
  • Bij het uitprinten wordt niet het A 4 papier gebruikt maar het kleine uit de bovenste lade, hoe verhelp ik dit
    Gesteld op 22-6-2018 om 10:32

    Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Abonneren

Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Canon PIXMA MX925 bij:


U ontvangt een email met instructies om u voor één of beide opties in te schrijven.


Ontvang uw handleiding per email

Vul uw emailadres in en ontvang de handleiding van Canon PIXMA MX925 in de taal/talen: Nederlands als bijlage per email.

De handleiding is 3,91 mb groot.

 

U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Uw handleiding is per email verstuurd. Controleer uw email

Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken

U heeft geen emailadres opgegeven

Als u de handleiding per email wilt ontvangen, vul dan een geldig emailadres in.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info