• cd/dvd printen lukt niet,ik volg nochtans de juiste instructies vanaf My Image Garden,tot op het moment dat ik "Disc label cd dvd) zie staan. Maar als ik klik op "Disk Label' gaat NIETS open, want die tekst staat in lichtgrijs,kan dus niet open) Volgens gebruiksaanwijzing moet ik daaronder "New Disk" vinden en een CD zien verschijnen rechts. Maar dat lukt niet ! Waar zou het probleem kunnen zitten.Alle hulp welkom

  Gesteld op 22-3-2019 om 11:55 in forum Canon PIXMA MX925 Misbruik melden
  • De 'verpakking' van disc printing is inderdaad ingewikkeld geïmplementeerd bij Canon. Maar wellicht is de belangrijkste aanwijzing dat de te printen image voor de disc moet worden gesleept naar de Disc label# entry die wordt aangemaakt als je aangeeft dat je een disc wil printen. Dat slepen moet gebeuren door te browsen naar de bestemde image op je systeem binnen de onderhavige Canon print procedure. Na het slepen wijzig dan de naam disc label# in een meer functionele naam, die ook blijft bestaan voor latere gebruik. De 'gevulde' disc label met naam kan nu eenvoudig naar de disc opmaak procedure worden gesleept. Zelf maak ik geen gebruik van My Image Garden en doe het rechtstreeks via de Canon Quick menu app en kan dus niet een stap voor stap procedure beschrijven. 'k Heb zelf (eindelijk...) goede en vlotte resultaten met Canon Disc Printing. Hoop dat dit ook in dit geval helpt.
   Hans P. Geantwoord op 24-3-2019 om 11:53

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Ik gebruik het programma "Canon Easy-PhotoPrint EX" wat je ook download via de canon website voor je printer MX925, en alles is gebruiks vriendelijk, ik gebruik het al lang en had nog nooit geen problemen, er zitten natuurlijk veel mogelijkheden in om je ontwerp te maken zoals je zelf wilt, maar het resultaat is altijd toppie bij mij.
   veel succes,René VE Geantwoord op 24-3-2019 om 22:50

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Bedankt René voor deze informatie, zal dat even uitproberen, heb andere tools geprobeerd voor cd dvd af te printen, maar deze zijn niet merkgebonden ttz om af te printen met Canon, de layout past niet om rechtstreeks af te printen, et het is te ingewikkeld om die positie juist in te stellen. Geantwoord op 25-3-2019 om 11:44

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info