• mijn canon mx920 geeft de foutmelding B 200 En geeft aan dat hij moet gerepareerd worden . kan ik daar zelf iets aan doen

  Gesteld op 29-12-2018 om 14:52 in forum Canon PIXMA MX925 Misbruik melden
  • Dit is een referentie website die het probleem en oplossing beschrijft. 'k Heb hier zelf geen ervaring mee.
   "Klik op deze LINK;
   Links worden met dit forum niet goed doorgegeven, dus kopieer dit zinnetje in een browser succes
   HansP Geantwoord op 29-12-2018 om 22:59

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Het niet vertoonde 'zinnetje' bleek in het forum achteraf toch omgezet te zijn in een echte Link... Druk dus op het onderlijnde woordje Link hierboven voor een beschrijving van het B200 probleem van Canon MX920. Het probleem zelf is mij onbekend dus ik weet niet of de aanwijzing op zich effectief is.
   Tip: In het algemeen zijn vele errorcodes van Canon te googlen.
   HansP Geantwoord op 30-12-2018 om 15:05

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Klik op deze LINK

   Dat zou de link moeten zijn om verder te gaan en een oplossing te zoeken voor die B200 problemen, heb zelf een printer staan die dat probleem heeft, en die ik nu niet meer gebruik,maar een handige harry kan dat misschien wel oplossen, kan ook weg voor gebruik van onderdelen Geantwoord op 30-12-2018 om 15:33

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • De inkttanks verwijderen, en de printkop eruit halen, om de printkop eruit te halen kun je terug vinden ergens op YouTube onder verwijderen printkop Canon MX 925. Die printkop heb ik dan een nachtje ondergedompeld en laten weken in isopropyl alcohol. Daarna droog geblazen en terug geplaatst, inktpatronen erin en mijn printer was terug OK.
   Bij 123inkt.be kan je ook reinigings-cartridges kopen voor de MX 925 , terug te vinden als je volgend zinnetje googled, "reinigingscartridge voor canon MX 520" .
   Veel succes,
   René Geantwoord op 30-12-2018 om 17:37

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info