• Mijn MG 7550 gooit voortdurend de disclade uit met de mededeling: Geen Disklade. Plaats de disclade en tik op OK. Ik kan dit soms eindeloos herhalen, ook na het opnieuw opstarten van de printer.
    Wat is de oorzaak en wat doe ik verkeerd of moet ik doen om dit probleem te verhelpen.

    Gesteld op 16-9-2018 om 14:14 in forum Canon PIXMA MG7750 Misbruik melden
    • Dit had ik ook al voor met mijn MG7550. Ook met zijn voorganger IP4950
      Soms hielp het door de disclade een ietsje verder te duwen in de printergleuf. Of door de disc zelf in de lade een beetje te verdraaien. Want een of andere sensor moet kunnen "zien" dat er een schijf in zit.
      Maar een aantal keren eindigde het in een nieuwe disc te gebruiken.
      Daardoor begin ik steeds met eerst een disc te printen en er pas nadien data of muziek op te branden.

      Men kan een disc ook een 2e of 3e maal bedrukken (met hetzelfde beeld). Voor betere kwaliteit van het beeld en diepere kleuren; wel de disclade opnieuw invoeren zonder de CD/DVD aan te raken zodat die niet verschuift. En de afdruk is daardoor wel merkbaar beter.
      Maar dat is bij mij twee keer niet gelukt omdat dan ook die melding kwam:"Geen Disclade". Toen bleef het dan bij één maal bedrukken. Geantwoord op 16-9-2018 om 14:50

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info